Uskoro ulazimo u mjesec lipanj što znači da je vrijeme za novi osvrt na ono što nas čeka na Netflixu u nadolazećim tjednima. Kao najomiljeniji streaming servis, naprestano nudi bogat izbor, a i lipanj ima mnogošta za ponuditi. Nakon što smo izdvojili pet serija koje će sigurno ovog mjeseca zaintrigirati gledatelje, donosimo i pet filmova koje ne smijete propustiti.

How to Rob a Bank (5. lipnja)

U ovom dokumentarcu o stvarnim zločinima karizmatičan buntovnik iz Seattlea u 1990-ima izvede dotad neviđen niz pljački banaka baš kao iz filmova. Dok su službenici za provođenje zakona pokušavali, i više puta nisu uspjeli, uhititi odgovornog, nedostižnog čovjeka, smislili su mu nadimak - Hollywood.

Ticket to Paradise (6. lipnja)

Riječ je o romantičnoj komediji koja je kina osvojila 2022. godine s Julijom Roberts i Georgeom Clooneyem u glavnim ulogama kao razvedenim bračnim parom koji pokušava spriječiti svoju kćer u želji i naumu da se prebrzo uda i ponovi njihovu grešku.

Halloween Ends (14. lipnja)

Još jedan hit iz 2022. godine, ujedno i posljednji iz franšize Halloween koja traje već četrdesetak godina. Saga o ubojici psihopatu Michaelu Myersu s prepoznatljivom bijelom maskom koji već četiri desetljeća hvata svoju polusestru Laurie Strode privela se tako kraju finalnim obračunom njih dvoje.

Inheritance (19. lipnja)

Nakon što premine bogati patrijarh moćne političke obitelji u New Yorku, njegova ostavštine počinje se dijeliti među članovima obitelji. Ipak, u cijelom procesu na vidjelo počinju dolaziti godinama čuvane tajne, kao i mistični zatvorenik iz nepoznatih podruma vile...

Mrs. Harris Goes to Paris (20. lipnja)

Sanjajući o kupnji prekrasne Diorove haljine, neukrotiva čistačica iz Londona ode na sudbonosan odmor u Parizu. Riječ je o povijesnoj, humorističnoj drami, trećoj adaptaciji novele iz 1958. Paula Gallica koja je dobila i nominaciju za Oscara.