Nakon treće sezone koja je na Netflixu izašla u prosincu 2022. godine, svi su jedva čekali saznati kada će napokon na malim ekranima osvanuti nove epizode omiljene serije Emily in Paris.

Početkom godine glavna glumica Lily Collins zajedno je s Netflixom najavila snimanje četvrte sezone nakon što je proces bio na pauzi zbog prošlogodišnjeg holivudskog štrajka. Ali, kao i brojni drugi projekti, tako se i ova serija vratila u pogon, iako tada nismo dobili nikakvih informacija osim da će se potencijalno nove epizode snimati u Rimu.

Emily in Paris četvrta sezona
Imdb 

E pa izgleda da hoće, prema novim podacima koji su stigli iz Netflixa. Kao i Bridgerton, i Emily in Paris dolazi u dva dijela, ali sada na veliku sreću mnogih, već ovoga ljeta. Tako je premijera prvih epizoda zakazana za 15. kolovoz, dok naredne stižu 12. rujna.

Snimanje je još uvijek u procesu, a trenutno se snimaju upravo scene iz Rima.

Četvrta sezone 'Emily in Paris'
Instagram (@lilyjcollins) 

'Je li Alfie još uvijek slomljenog srca? Hoće li Gabriel dobiti svoju Michelinovu zvjezdicu? Hoće li Mindy i bend ići na Euroviziju? Hoće li Sylviena ponovo rasplamsala ljubav potrajati?', sve su to pitanja na koja ćemo uskoro, čini se, dobiti odgovor.

Do tada, uživamo u brojnim sadržajima koje nam je Netflix pripremio, a pogotovo novitetima za svibanj.