Kraj je svibnja što znači da je vrijeme za novi osvrt na ono što nas čeka na Netflixu u sljedećem mjesecu. Kao najomiljeniji streaming servis, naprestano nudi bogat izbor, a i lipanj ima mnogošta za ponuditi. Donosimo pet serija koje ćemo sigurno gledati i koje će biti dostupne u nadolazećim tjednima.

Hierarchy (7. lipnja)

Najboljih 0,01% učenika kontrolira zakon i red u Srednjoj školi Jusin, no tajanstveni novi učenik unese nemir u njihov nepokolebljivi svijet. Jooshin High School, koju je osnovala Jooshin Group, elitna je škola koju mogu pohađati samo učenici odabrani pri rođenju. Iza nevinog izgleda Kang Haa koji se tek pridružio školi krije se velika tajna i ne treba dugo da njegov utjecaj počne potresati društveni poredak srednje škole Jooshin.

Tour de France: Unchained (11. lipnja)

U drugoj sezoni dokumentarne serije 'Tour de France: Unchained' pratimo nekoliko biciklističkih timova, njihov put od suza od trijumfa, koji se natječu u najnapornijoj svjetskoj biciklističkoj utrci 2022. godine. Radnja se proteže kroz osam epizoda. 

The Mole (28. lipnja)

Dobro poznata napeta radnja sada stiže na Netflix u drugoj sezoni. Serija natjecanja s visokim ulozima u ponovno osmišljenoj verziji - dvanaest igrača radi zajedno u izazovima kako bi skupili novac koji će samo jedan od njih osvojiti na kraju. Među igračima je jedna osoba koja je potajno označena kao 'Krtica' i zadužena za sabotiranje nastojanja grupe da zaradi novac.

Worst Roommate Ever (26. lipnja)

Ova dokumentarna serija dijeli istinite priče o naizgled bezazlenim cimerima koji s vremenom otkrivaju zle namjere pretvarajući se u stvarne noćne more za svoje žrtve koje ništa ne sumnjaju. Sada stiže druga sezona i definitivno nije za one slabog želuca. 

Hitler and the Nazis: Evil on Trial (5. lipnja)

Riječ je o dokumentarnoj seriji u šest epizoda koje će istraživati uspon, vladavinu i pad Adolfa Hitlera i nacista od 1930-ih godina do holokausta i suđenjâ u Nürnbergu. Svjedočit ćemo kronikama njegovog dolaska na vlast, korištenja propagande, cenzure i antisemitske politike njegovog režima, a onda i konačnog pada nacističnog vodstva.

Serije na Netflixu u lipnju 2024
YouTube Hitler and the Nazis: Evil on Trial