Ako ste ljubitelj glazbe iza koje stoji umjetnik Post Malone, zasigurno ste s veseljem dočekali njegovu najavu kako uskoro izlazi njegov novi album. Razlog je jednostavan, Post Malonea i njegovu glazbu se voli jer iz albuma u album osvaja fuzijom stila i magnetiziranom osobnošću, a to najbolje potvrđuju i glazbene ljestvice koje osvaja s lakoćom.

Post Malone
Daniel DeSlover / Zuma Press / Profimedia 

Najavu za novi album Malone je podijelio fotografijom plakata u Nashvilleu koji otkriva naslov albuma i logo s temom automobila. Fotografija je potpisana riječima: "Sup motherfuckas...F-1 Trillion August 16th" Lokacija digitalnog billboarda nagovještaj je onoga što se može očekivati od materijala LP-a, također nastavak Maloneovog nedavnog uspjeha u country glazbi.

Malone je tjednima bio na vrhu Billboard Hot 100 ljestvice u duetu s Morgan Wallen, “I Had Some Help”. Country pop naslov je Maloneov drugi broj 1 singl ove godine budući da je također zasjeo na broj 1 u travnju za pjesmu Taylor Swift "Fortnight", a dio je i Beyoncéine country ploči, "Cowboy Carter", u duetu pod nazivom "Levii's Jeans".

Post Malone
Taylor Swift/YouTube / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Post Malone i Taylor Swift

Vezano uz novi, netom najavljeni album, detalji još nisu poznati ali je ponoviti kako je ovo njegov šesti studijski album. Zadnji album je objavio prošle godine, a suradnja s velikom zvijezdama navodi njegove obožavatelje kako bi F-1 Trillion mogao biti country album. Najkasnije 16. kolovoza sve će biti otkriveno a nama je da i ovo ljeto začinimo playlistama na kojima iskreno uživamo i Post Maloneovim hitovima.