Ušli smo u drugu polovicu godine, možete li uopće vjerovati? Za razliku od prošle godine, ovaj srpanj bit će bez retrogradne Venere tako da biste apsolutno mogli proživjeti mirnije, ali bogatije ljetne ljubavne avanture. Sezona Lavova počinje 22. srpnja, dajući vam godišnji izgovor da budete najdivastija osoba u prostoriji, dodajući dijamantni dodir i glamur svemu što radite. Trebate li priručnik za Lavove, slijedite tragove glazbenih lavica kao što su Madonna i Dua Lipa. U međuvremenu, zacrtajte ove kozmičke datume u svom kalendaru: retrogradni Neptun u Ribama počinje drugog srpnja, mladi Mjesec u Raku je šestog srpnja, a pun Mjesec u Jarcu 21. srpnja.

U nastavku vam donosimo srpanjski horoskop za svaki horoskopski znak.

Horoskop
rawpixel 

Ovan

Srpanj donosi vam prilike za osobni i profesionalni rast. Na poslu, vaša odlučnost i energija pomoći će vam u ostvarivanju ciljeva. Ovo je dobar mjesec za pokretanje novih projekata i preuzimanje inicijative. U ljubavi, slobodni Ovnovi mogu očekivati zanimljive susrete i nove romantične prilike, dok će oni u vezi uživati u dubljoj povezanosti s partnerom. Pazite na zdravlje i pronađite vrijeme za odmor i opuštanje.

Bik 

Srpanj je povoljan mjesec za financijska pitanja i stabilnost. Razmislite o dugoročnim investicijama i pametnom upravljanju novcem. Na radnom mjestu, vaša marljivost i praktičnost bit će nagrađeni. U ljubavi, obiteljski odnosi zahtijevat će vašu pažnju, a otvoreni razgovori s partnerom pomoći će u jačanju veze. Slobodni Bikovi mogu očekivati susret s osobom koja dijeli njihove vrijednosti.

Blizanci 

Vaš društveni život bit će bogat i dinamičan tijekom srpnja. Očekujte puno prilika za druženje i nova poznanstva. Na poslu, vaša komunikacijska vještina bit će ključna za postizanje ciljeva i rješavanje nesuglasica. U ljubavi, slobodni Blizanci mogu upoznati nekoga posebnog kroz društvene aktivnosti, dok će oni u vezi uživati u skladnim i zabavnim trenucima.

Horoskop
rawpixel 

Rak 

Srpanj donosi vam prilike za introspekciju i emocionalni rast. Posvetite se svojim osjećajima i potrebama. Na radnom mjestu, vaša intuicija i empatija pomoći će vam u donošenju ispravnih odluka. U ljubavi, slobodni Rakovi mogu očekivati romantične prilike, dok će parovi produbiti emocionalnu povezanost i razumijevanje. Pazite na svoje zdravlje i pronađite vrijeme za opuštanje.

Lav 

Kreativnost će biti na vrhuncu ovog mjeseca. Iskoristite je za napredak u projektima i hobijima. Na poslu, vaša karizma privlači pozitivnu pažnju i nove prilike. U ljubavi, slobodni Lavovi mogu očekivati uzbudljive susrete, dok će oni u vezi uživati u strastvenim trenucima i međusobnoj podršci. Pazite na svoje zdravlje i pronađite vrijeme za rekreaciju.

Djevica 

Obiteljski odnosi dolaze u prvi plan tijekom srpnja. Posvetite vrijeme najbližima i rješavanju obiteljskih pitanja. Na poslu, fokusirajte se na detalje i budite precizni u izvršavanju zadataka. U ljubavi, budite otvoreni za iskrene razgovore i emotivnu podršku partneru kako biste ojačali svoju vezu. Slobodne Djevice mogu očekivati susret s osobom koja dijeli njihove vrijednosti.

Horoskop
rawpixel 

Vaga

Komunikacija je ključna ovog mjeseca. Iskoristite svoje vještine da riješite nesuglasice i unaprijedite odnose. Na poslu, očekujte nove projekte koji će zahtijevati vašu pažnju i diplomaciju. U ljubavi, slobodne Vage mogu očekivati flert i uzbudljive susrete, dok će oni u vezi osjetiti harmoniju i bliskost. Pronađite vrijeme za opuštanje i održavanje mentalnog zdravlja.

Škorpion 

Financijska pitanja dolaze u fokus tijekom srpnja. Razmislite o dugoročnim investicijama i štednji. Na poslu, vaša odlučnost i strast pomoći će vam da postignete ciljeve. U ljubavi, slobodni Škorpioni mogu privući nekoga posebnog, dok će parovi osjetiti obnovljenu strast i povezanost. Pronađite vrijeme za introspekciju i rad na osobnom razvoju.

Strijelac 

Srpanj je povoljan mjesec za osobni razvoj i samoispitivanje. Razmislite o ciljevima i željama te napravite planove za njihovo ostvarenje. Na poslu, vaša vizija i optimizam donose vam uspjeh. U ljubavi, slobodni Strijelci mogu očekivati nova poznanstva, dok će parovi uživati u zajedničkim avanturama i novim iskustvima. Pazite na svoje zdravlje i održavajte ravnotežu između posla i slobodnog vremena.

Horoskop
rawpixel 

Jarac 

Odmor i introspekcija su ključni ovog mjeseca. Pronađite vrijeme za opuštanje i razmišljanje o budućim koracima. Na poslu, budite strpljivi i fokusirani. U ljubavi, slobodni Jarčevi mogu osjetiti nostalgiju za prošlim vezama, dok će parovi uživati u intimnim trenucima i međusobnoj podršci. Pronađite vrijeme za hobije i aktivnosti koje vas ispunjavaju.

Vodenjak 

Društveni život će biti bogat i ispunjen tijekom srpnja. Iskoristite prilike za umrežavanje i upoznavanje novih ljudi. Na poslu, vaša inovativnost i originalnost bit će cijenjeni. U ljubavi, slobodni Vodenjaci mogu očekivati uzbudljive susrete, dok će oni u vezi uživati u skladnim odnosima i zajedničkim planovima. Pronađite vrijeme za opuštanje i održavanje mentalnog zdravlja.

Ribe

Karijera i profesionalni ciljevi dolaze u fokus tijekom srpnja. Iskoristite prilike za napredak i usavršavanje. Na poslu, vaša intuicija će vam pomoći u donošenju ispravnih odluka. U ljubavi, slobodne Ribe mogu očekivati romantične prilike, dok će parovi uživati u dubokim emocionalnim razgovorima i povezanosti. Pazite na svoje zdravlje i pronađite vrijeme za opuštanje i meditaciju.