Mnogi će reći trenutno jedna od najboljih serija, 'The Bear', dobila je svoju treću sezonu. Nove epizode dostupne su na platformi Hulu, a nešto kasnije i na programu Disney+.

Službeni trailer nove sezone stigao je još sredinom svibnja, kada je otkrio da se Carmy uspio izvući iz zaključena komore gdje je završio krajem druge sezone.

Riječ je o seriji čija je prva sezona osvojila 10 Emmyja, a druga se ovjenčala s čak šest osvojenih nagrada. Uspjeh su potvrdile i nagrade osvojene na Goldes Globes i Critics Choice Awards dodjelama što je i više nego vrijedan znak uspješnosti serije.

Još pri najavljivanju treće sezone, pažnju je posebno privukla i vijest o dolasku četvrte koja se prema šuškanjima snimala paralelno s trećom. Navodno bi i ona trebala izaći ove godine, ali to će još vrijeme pokazati.

Serija 'The Bear'
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Do tada, što nam uopće donosi treća sezona?

Kako piše ScreenRant, sezona tri doima se kao samouvjerena evolucija već izvrsne serije: složena je, kaotična i podjednako uzbudljiva. Ipak, nije svaka epizoda iskustvo s pet zvjezdica, ali to je možda i nemogući zadatak. Primamljivo je uspoređivati je s vrhuncima druge sezone, ali to ne bi bilo pošteno. Ipak, postoje četiri epizode u sezoni tri za koje se s razlogom može reći da imaju pet zvjezdica.

Sezonu pokreću tri glavne priče koje se isprepliću, čini se da sve idu ka zaključcima, ali baš kao što je misterij Francie Fak bio tako divno neriješen, treća sezona The Beara dovoljno je hrabra da ne odgovori na sva pitanja. I nema jeftinog trika koji bi vas natjerao da poželite više (unatoč oznaci 'To Be Continued') jer je pravi užitak u putovanju pripovijedanja. Kao i odlična hrana, The Bear je o osjećaju, a ne o završetku.

The Bear
Imdb 

Uoči dolaska nove sezone serije, popularni restoran Noma na svom je Instagramu objavio galeriju fotografija i videozapisa kojima su čestitali ekipi sa seta. 'Jako smo se zabavljali ugostivši vas u našem prostoru za vrijeme savršenog ljetnog vikenda u Kopenhagenu i, uz brojne druge stvari, učivši Jeremyja Allena Whitea kako pravilno izrezati komad lignje', napisali su.