Dobrodošli u srpanj!

Kako je krenuo novi mjesec, tako smo krenuli s retrogradnim Saturnom u Ribama što znači da bi se svi horoskopski znakovi mogli osjećati pospano i neraspoloženo. Ipak, to je samo početak. Ovaj mjesec poziv je da u naše živote unesemo više opuštanja i zabave, pogotovo jer Sunce provodi vrijeme u znaku Raka prva tri tjedna srpnja prije nego što prijeđe u Lava 22.

Retrogradni Neptun u Ribama počinje 2. srpnja i traje do kraja 2024. Ovaj tranzit skreće pozornost na naše podsvjesne misli i život iz snova. Vođenje dnevnika u blizini našeg kreveta ovog mjeseca bit će koristan način da shvatimo skrivene poruke u našoj psihi - samo pokušajte ne žuriti sa zaključcima ili donositi nagle odluke na temelju onoga što vam vaši snovi pokazuju.

U nastavku pročitajte svoj tjedni horoskop od 1. do 7. srpnja 2024. godine. 

Ovan 

Ovaj tjedan donosi vam priliku za introspekciju i planiranje budućih koraka. Na poslu, mogući su izazovi, ali vaša upornost pomoći će vam da ih prevladate. U ljubavi, slobodni Ovnovi mogu očekivati neočekivane susrete, dok će oni u vezi osjećati potrebu za dubljom povezanosti s partnerom. Pazite na zdravlje i pronađite vrijeme za opuštanje.

Bik 

Financijska pitanja bit će u središtu pozornosti ovog tjedna. Moguće su prilike za dodatni prihod ili pametne investicije. Na poslu, vaša marljivost bit će nagrađena. U ljubavi, obiteljski odnosi zahtijevat će vašu pažnju. Slobodni Bikovi mogu očekivati susret s osobom koja dijeli njihove vrijednosti, dok će oni u vezi uživati u stabilnosti i sigurnosti.

Blizanci 

Vaš društveni život bit će bogat i dinamičan. Očekujte puno prilika za druženje i nova poznanstva. Na poslu, vaša komunikacijska vještina bit će ključna za postizanje ciljeva. U ljubavi, slobodni Blizanci mogu upoznati nekoga posebnog, dok će oni u vezi uživati u skladnim i zabavnim trenucima. Pronađite vrijeme za mentalno opuštanje.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Fokus ovog tjedna bit će na vašem zdravlju i dobrobiti. Posvetite se fizičkim aktivnostima i zdravijoj prehrani. Na radnom mjestu, vaša marljivost bit će primijećena i nagrađena. U ljubavi, slobodni Rakovi mogu očekivati romantične prilike, dok će parovi produbiti emocionalnu povezanost. Pazite na svoje emocionalno zdravlje i pronađite vrijeme za opuštanje.

Lav 

Kreativnost će biti na vrhuncu ovog tjedna. Iskoristite je za napredak u projektima i hobijima. Na poslu, vaša karizma privlači pozitivnu pažnju. U ljubavi, slobodni Lavovi mogu očekivati uzbudljive susrete, dok će oni u vezi uživati u strastvenim trenucima. Pazite na svoje zdravlje i pronađite vrijeme za rekreaciju.

Djevica 

Obiteljski odnosi dolaze u prvi plan. Posvetite vrijeme najbližima i rješavanju obiteljskih pitanja. Na poslu, fokusirajte se na detalje i budite precizni u izvršavanju zadataka. U ljubavi, budite otvoreni za iskrene razgovore i emotivnu podršku partneru. Slobodne Djevice mogu očekivati susret s osobom koja dijeli njihove vrijednosti.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga 

Komunikacija je ključna ovog tjedna. Iskoristite svoje vještine da riješite nesuglasice i unaprijedite odnose. Na poslu, očekujte nove projekte koji će zahtijevati vašu pažnju i diplomaciju. U ljubavi, slobodne Vage mogu očekivati flert i uzbudljive susrete, dok će oni u vezi osjetiti harmoniju i bliskost. Pronađite vrijeme za opuštanje i održavanje mentalnog zdravlja.

Škorpion 

Financijska pitanja dolaze u fokus. Razmislite o dugoročnim investicijama i štednji. Na poslu, vaša odlučnost i strast pomoći će vam da postignete ciljeve. U ljubavi, slobodni Škorpioni mogu privući nekoga posebnog, dok će parovi osjetiti obnovljenu strast. Pronađite vrijeme za introspekciju i rad na osobnom razvoju.

Strijelac 

Ovaj tjedan je povoljan za osobni razvoj i samoispitivanje. Razmislite o ciljevima i željama te napravite planove za njihovo ostvarenje. Na poslu, vaša vizija i optimizam donose vam uspjeh. U ljubavi, slobodni Strijelci mogu očekivati nova poznanstva, dok će parovi uživati u zajedničkim avanturama i novim iskustvima. Pazite na svoje zdravlje i održavajte ravnotežu između posla i slobodnog vremena.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac 

Odmor i introspekcija su ključni ovog tjedna. Pronađite vrijeme za opuštanje i razmišljanje o budućim koracima. Na poslu, budite strpljivi i fokusirani. U ljubavi, slobodni Jarčevi mogu osjetiti nostalgiju za prošlim vezama, dok će parovi uživati u intimnim trenucima. Pronađite vrijeme za hobije i aktivnosti koje vas ispunjavaju.

Vodenjak 

Društveni život će biti bogat i ispunjen. Iskoristite prilike za umrežavanje i upoznavanje novih ljudi. Na poslu, vaša inovativnost i originalnost bit će cijenjeni. U ljubavi, slobodni Vodenjaci mogu očekivati uzbudljive susrete, dok će oni u vezi uživati u skladnim odnosima. Pronađite vrijeme za opuštanje i održavanje mentalnog zdravlja.

Ribe 

Karijera i profesionalni ciljevi dolaze u fokus. Iskoristite prilike za napredak i usavršavanje. Na poslu, vaša intuicija će vam pomoći u donošenju ispravnih odluka. U ljubavi, slobodne Ribe mogu očekivati romantične prilike, dok će parovi uživati u dubokim emocionalnim razgovorima. Pazite na svoje zdravlje i pronađite vrijeme za opuštanje i meditaciju.

Horoskop
Shutterstock