Ljeto 2024. jedno je od onih za koje ne možemo reći da oskudijeva događanjima, zanimljivostima i najavama, a najbolja potvrda su vijesti vezane uz nove filmske naslove i zvijezde koje u njima glume. Oduševljavaju i vijesti vezane uz filmski naslov koji je i mjesto povratka jedne i jedine Pamele Anderson, a u kojem ima svoju prvu ulogu nakon emotivnog i iskrenog dokumentarca iz 2023.

Njezino se ime veže uz film The Last Showgirl, koji potpisuje redateljica Gia Coppola, i za zaključiti je kako će ovo biti Pamelina najveća uloga u dugom nizu godina. Kao što je već poznato radnja filma je smještena u Las Vegasu, a Pamela će glumiti zabavljačicu koja se mora pronaći nakon što je njezin show otkazan nakon 30 godina prikazivanja. Radnja se nastavlja oko svega što plesačicu u svojim pedesetima, očekuje, od odnosa u obitelji, do pronalaženje smisla i svrhe u budućnosti.

Film The Last Showgirl i Pamela Anderson
Instagram @giancarla.coppola 

Novost je ta što je sada i službeno potvrđen ostatak glumačke postave, uz Pamelu glume i Jamie Lee Curtis, Dave Bautista, Brenda Song, Kiernan Shipka i Billie Lourd. Ovo je treći film redateljice Gian-Carle Coppole, koja na svom Instagram profilu periodično objavljuje isječke iz filma a za Deadline je izjavila: "Uvijek sam željela snimiti film u Vegasu. Tako sam ponosan na našu glumačku postavu i ekipu, posebno na Pamelu. Jedva čekam podijeliti njezinu odvažnu i iskrenu izvedbu!”

Film The Last Showgirl i Pamela Anderson
Instagram @giancarla.coppola 

Datum izlaska još nije objavljen, ali sve ukazuje kako bi se film mogao naći u distribuciji krajem ove ili početkom 2025. godine, što će biti sigurnije s dolaskom iščekivanog trailera.