Kao što nam je tjedni horoskop pokazao, i nadolazeći dani će biti iznimno zanimljivi i puni noviteta koji nas vode u sredinu srpnja. Ipak, najveći naglasak stavljamo na današnji dan, 11. srpnja, kada se događa veliki astrološki trenutak - Venera ulazi u Lava. Nakon što je formirala sekstil s inovativnim Uranom osmog srpnja, formirat će trigon s retrogradnim Neptunom u Ribama. To će pozvati duhovna preuzimanja koja će ojačati vašu maštu i otvoriti vam druge mogućnosti. Kada je Neptun uključen, možete pristupiti onostranim energijama. Tog istog dana Venera ulazi u Lava, dramatičnog, izražajnog, herojskog vatrenog znaka.

Iako bi ovo inače bio optimističan pomak, mogao bi iznijeti sjenovitu stranu vaših odnosa i navika trošenja jer odmah 12. srpnja formira opoziciju s Plutonom gladnim moći. To bi moglo iznijeti neke neugodne istine na površinu, pogotovo kada dolazi do razlikovanja vaših saveznika od vaših neprijatelja.

Horoskop
Shutterstock 

S druge strane, mogli biste osjetiti želju da s drugima podijelite ono što vam je na srcu, da hrabrije pokazujete svoj osobni stil ili da prihvaćate rizične prilike na poslu koje vam mogu donijeti mnogo. Ovaj zadivljujući tranzit zahtijeva slavlje i entuzijazam. Najavljuje vrijeme za kreativnost, strast i dramatične izjave ljubavi. Nikada nije bilo bolje vrijeme da prigrlite svoj unutarnji kraljevski osjećaj i pokažete svoje jedinstvene talente i šarm.

Na današnji dan iskusit ćemo kako je to vidjeti ostvarenje mnogih želja. Kao i u svakom velikom astrološkom događanju, neki će horoskopski znakovi od Venere u Lavu dobiti mnogo više. 11. srpnja nudi nam ishod, istinitu priču i rezultat. Iako to može varirati od nečeg vrlo jednostavnog do nečeg neobičnog, sve se želje ostvaruju unutar granica stvarnosti. 

Evo koja će tri horoskopska znaka dobiti najviše od ove tranzicije i kome će se toliko čekane želje ostvariti. 

Horoskop
Shutterstock 

Ovan

Prešli ste put od očekivanja da se nemoguće dogodi do spoznaje da, ako će vam se neka želja ostvariti, ona mora biti utemeljena na stvarnosti. Za vas je puno veće zadovoljstvo vidjeti kako se te stvari događaju doslovno. Iako niste krajnji 'realist', sigurno vam se sviđa kada se stvari odvijaju i ostvaruju.

Tijekom tranzita Venere u Lavu, vidjet ćete kako su vaši napori urodili plodom, ne samo zato što ste ih željeli pretvoriti u stvarnost, već zato što ste se trudili da vam se želje ostvare. Radili ste i držali se plana.

Stvorili ste odličan put za veliku sreću. Od danas možete nastaviti manifestirati svoje snove kao stvarnost koliko god želite. Vi ste ti koji ovdje kontroliraju, a kad bolje razmislite, ideja vam se jako sviđa. Ovnovi, sve je trenutno odlično u vašem životu. 

Horoskop
Shutterstock 

Lav

Na današnji dan, vaša se sreća manifestira kao stvarnost, a sve se vrti oko toga kako možete stvoriti romantičan život o kakvom ste oduvijek sanjali. Niste gađali previsoko, ali ste i znali da se nećete zadovoljiti malim stvarima pa ste si obećali: pronaći ćete nekoga na ovom svijetu tko je ljubazan, pun poštovanja, pun ljubavi i s kim je lako biti... i to je ono što ćete dobiti.

Želja vam se ostvaruje od 11. srpnja jer je tranzit Venere u Lavu sasvim sigurno na vašoj strani. Svemir radi s popisom stvari koje su vam potrebne u romantičnom partneru. Niste tražili nemoguće, možete dobiti moguće, i to će vam ovaj dan pokazati.

Dakle, vaša će se velika želja za ljubavi uskoro ostvariti, uglavnom zato što ste bili vrlo realni u svojim mislima. Još bolje, vi ste ispunjenje želje za onoga tko vas voli zauzvrat jer Venera u Lavu vašem budućem partneru daje isto ispunjenje. Oboje ste sretni u ljubavi i sretni što živite ovaj život.

Horoskop
Shutterstock 

Djevica

Baš kada ste pomislili da vas svemir totalno ignorira, dolazi ovaj tranzit da vam pokaže da se zapravo radi o onoj izreci 'sve dobre stvari dolaze onima koji čekaju'. U vašem slučaju, vaša 'isporuka' je ovdje, a dobre stvari će uskoro uslijediti.

U ovom ste trenutku na dobrom mjestu u svom životu zbog čega se osjećate moćno, kao da možete pokrenuti stvari da se dogode samo dobrim razmišljanjem o temi. Pogodite što? To je upravo ono što će vam se i dogoditi, budući da je ovo snažno vrijeme u vašem životu za očitovanje namjera, a vaše su namjere realne i sjajne.

Dakle, očekujte da ćete se osjećati sretno i zadovoljno tijekom ovog tranzita Venere u Lavu. Moći ćete vidjeti da se vaše želje tek počinju pretvarati u stvarnost i da ste odgovorni za svoj život baš onako kako ste i htjeli. Stavili ste se na raspolaganje univerzalnoj moći i evo vas sada, gledate kako vam se želje ostvaruju.

Horoskop
Shutterstock