Tjedni horoskop od 18. do 24. ožujka: Sunce prelazi iz znaka Ribe u znak Ovna, vrijeme je za nove početke

Okrivamo što vašem horoskopskom znaku poručuje tjedni horoskop od 18. do 24. ožujka 2024. godine

Shutterstock

Tjedan pred nama pruža prilike za zatvaranje starih poglavlja te otvaranje novih, jer vladavinu kontemplativnih Riba smjenjuje aktivni Ovan. Pred nama je 19. ožujka astrološka Nova godina, tj. proljetni ekvinocij, i prelaskom u znak Ovna započinje novi ciklus. Ovaj ključni trenutak donosi nalet energije, hrabrosti i poticaj prema samodokazivanja i novim počecima. To je poziv da se probudimo iz zimskog sna, i metaforički i doslovno, i pokrenemo akciju prema našim najosobnijim željama i ciljevima.


Ovan

Shutterstock 


U tjednu pred nama započinje vladavina vašeg znaka što vam donosi pregršt energije. Usredotočite se na svoje ambicije i određivanje osobnog identiteta, otpuštajući prošla ograničenja dok hrabro koračate u nove pothvate. Budite spremni preuzeti inicijativu i liderstvo u timskim projektima. U odnosima pokažite spremnost i zrelost, vrijeme je i za promjenu posebno u onim odnosima koji vas sputavaju.

Bik

Shutterstock 


Posljednji dani Sunca u Ribama potiču na introspekciju, dok ulazak Sunca u znak Ovna potiče vaša duhovna i podsvjesna područja. Napravite prostor za ono što dolazi dok gledate unutra i težite zovu svoje duše. Prihvatite promjenu iznutra. Na poslu, mogli biste se osjećati posebno energično i ambiciozno.


Blizanci

Shutterstock 


Vi prirodno imate briljantne ideje, sada je vrijeme da svoje riječi uskladite s djelima. Što su ideje hrabrije, to bolje - netko mora biti hrabar i ići prvi, pa zašto ne biste vi? Ulazak Sunce u Ovna određuje trenutak u kojem je važno da se usredotočite na svoju budućnost. Početkom tjedna moguće su napetosti između osobnih ciljeva i zajedničkih planova. Važnu ulogu u svemu imaju prijatelji.


Rak

Shutterstock 


Pred vama je novi ciklus. Vrijeme je da nastavite s isticanjem osobnih kvaliteta te da pobirete plodove uspješnog rada. Karijera i imidž u javnosti su u fokusu.Vaše samopouzdanje je velika pomoć jer vrijeme je za pogled u budućnost. Preuzmite odgovornost i započnite nove projekte s povjerenjem. Pazite na svoju prehranu i redovito se krećite kako biste održali vitalnost.

Lav

Shutterstock 


U danima pred vama moguće je osjetiti porast samopouzdanja, potiče vas ideja o proširenju vidika i donošenju hrabrih planova za budućnost. Oslonite se na svoj optimizam. Prijelaz Sunca u Ovna potiče žudnju za avanturom i učenjem. Vrijeme je da izađete iz svoje zone udobnosti i istražite nove smjerove. Vaša strast i hrabrost mogu vam pomoći istaknuti se u timskim projektima i postići izvanredne rezultate.


Djevica

Shutterstock 


Vrijeme je zatvaranja starih i otvaranja novih etapa a to u vama potiče transformativne procese. Tjedan nudi introspekciju i oslobađanje, zato istražite emocije i dopustite intuiciji da vas vodi kroz odluke. Vrijeme je za oslobađanje ograničavajućih uvjerenja. Iskoristite svoju snagu i samopouzdanje da ostvarite svoje ciljeve, ali nemojte zaboraviti biti pažljivi prema sebi i svojim bližnjima.


Vaga

Shutterstock 

Planeti i zvijezde vas potiču da komunicirate o potrebama i željama unutar veze i partnerstva, dok ulazak Sunca u znak Ovna tijekom tjedna naglašava balansiranje neovisnosti i suradnje na više planova. Budite svjesni svojih potreba i vrijednosti, te radite na održavanju balansa u svim aspektima svog života.

Škorpion

Shutterstock 


Novi ciklus u fokus stavlja vaš prirodni talent, zdravlje, svakodnevni život i rutine. Vrijeme za praktične zadatke, umjesto izbjegavanja okrenite se brizi za sebe. Vaša intuicija bit će izražena, pa slušajte svoj unutarnji glas prilikom donošenja važnih odluka. Budite strpljivi i postojani u radu prema svojim ciljevima.


Strijelac

Shutterstock 


Pred vama su dani u kojima se okrećete odnosim ali i prilikama koje nude zabavu i kreativnost. Neće nedostajati ni romantike. Ulazak Sunca u Ovna potiče vašu želju za samoizražavanjem a najbolji vodič vaš je avanturistički duh. Budite svjesni svojih fizičkih granica i ne pretjerujte s aktivnostima.

Jarac

Shutterstock 


Ovaj tjedan, Jarci će se osjećati usredotočeno i odlučno u ostvarivanju svojih ciljeva. Vaša predanost i upornost bit će ključni u postizanju napretka u različitim područjima života. Naglasak je na domu i obitelji, zato iskoristite prelazak Sunca u znak Ovna za pokretanje projekata oko kuće ili se pozabavite obiteljskom dinamikom novom energijom.

Vodenjak

Shutterstock 


Komunikacija je ključna ovog tjedna. Budite iskreni i autentični u komunikaciji s partnerom i bliskim osobama, te cijenite njihovu osobnost i potrebe. Sunce u Ovnu nadahnjuje vaš polje interakcije i učenje. Prihvatite izravne razgovore i samopouzdano predstavite svoje ideje. Bit ćete u prilici otkriti nove životne perspektive ili nove vještine.

Ribe

Shutterstock 


U danima pred vama posvetit ćete se preispitivanju financijskih i osobnih vrijednosti. U fokusu su materijalna dobra, prihodi i ušteđevina. Dok Sunce napušta vaš znak, razmislite kako možete iskoristiti svoju energiju i resurse za izgradnju stabilnosti. Mars u vašem znaku potiče djelovanje prema vašem suosjećanju i intuiciji. Vrijeme je da se manje oslanjate na druge za sigurnost i napravite nešto svoje.