Film koji jedva čekamo: Scarlett Johansson i Channing Tatum vraćaju nas u 60-e i NASA-ino slijetanje na Mjesec

Romantična komedija koja definitivno nije samo to.

Imdb

Stigao je prvi trailer za film 'Fly Me To The Moon', romantičnu komediju u kojoj će glavne uloge utjeloviti glumačke zvijezde Channing Tatum i Scarlett Johansson. Zanimljiva kombinacija, slažemo se.

Osim zbog svoje glumačke postave, film je privukao pozornost i zbog same radnje smještene u šezdesete godine prošlog stoljeća.

Scarlett nosi ulogu Kelly Joes, mlade marketinške stručnjakinje koju angažira NASA kako bi sudjelovala u snimanju lažnog slijetanja na Mjesec u slučaju da prava misija ne uspije. U međuvremenu, Cole David (Channing Tatum), suočava se s izazovima vođenja SAD-a kroz cijelu fazu svemirskog istraživanja kao direktor lansiranja NASA-e.

Imdb 

Tatumovu ulogu u početku je trebao dobiti njegov kolega Chris Evans. Ipak, prvotni redatelj filma Jason Bateman napustio je projekt zbog kreativnih nesuglasica te je njegov odlazak promijenio i raspored snimanja zbog čega Evans ne bi mogao dovršiti projekt i Netflixov 'Pain Hustlers' u isto vrijeme.

Imdb 

Jim Rash, Ray Romano, Anna Garcia, Donald Elise Watkins, Noah Robbins, Colin Woodell, Nick Dillenburg, Christian Zuber i Woody Harrelson još su neki od glumaca koji će zaokružiti ovu impresivnu ekipu, a nije ni čudno što je upravo ovaj film postao jedan od najiščekivanijih projekata za 2024. godinu.

Imdb 

Osim što priča nosi svoju romantičnu komponentu kroz odnos Colea i Kelly, isprepliću se i vrlo važna politička i etička pitanja vezana uz znanstvena istraživanja u vrijeme kada je Amerika bila duboko uključena u utrku za osvajanjem svemira.

Premijera filma zakazana je za 12. srpnja ove godine.

Fly Me To The Moon film  YouTube