Jedan od najiščekivanijih filmova s Filmskog festivala u Cannesu: U kina je stigao 'Furiosa: A Mad Max Saga'

Još jedan nastavak popularne sage.

Imdb

Trenutno je u tijeku 77. Filmski festival u Cannesu, a iako traje još nekoliko dana, već je vrlo lako izdvojiti filmove koji su izazvali najviše reakcija publike i kritičara.

Jedan od njih je i 'Furiosa: A Mad Max Saga'.

Radnja prati priču ratnice Furiose koja nam je predstavljena u filmu 'Mad Max: Fury Road' iz 2015. godine, a redatelj George Miller tako je predstavio još jednu svoju uspješnicu iz kategorije Mad Maxa koja je gotovo pola sata dulja od svih ostalih pet filmova iz poznate serije.

Imdb 

Imdb 

Furiosu je utjelovila Anya Taylor-Joy, a film započinje njezinim odrastanjem u idiličnom Green Placeu gdje služi Vuvalini vojsci prije nego što postane neustrašiva ratnica kakvu smo je upoznali.

Film je u Cannesu dobio šestominutni pljesak, kao i veliku pažnju na crvenom tepihu gdje je Anya Taylor-Joy odlučila ispričati svoju priču i u modnom obliku. Osim nje, jednu od glavnih uloga u filmu ima i Chris Hemsworth za kojega je nedavno potvrđeno da će dobiti svoju zvijezdu na legendarnom holivudskom Walk of Fame.

Za sve nestrpljive, imamo dobre vijest. 'Furiosa: A Mad Max Saga' danas je stigao u naša kina i možete odmah po svoje karte. 

Furiosa: A Mad Max Saga  YouTube