Znamo da su monokromatske kombinacije one koje uvijek izgledaju chic. Znamo i da su neutralni tonovi, zajedno s crnom, bijelom i sivom bojom druga riječ za eleganciju i vječnu klasiku.

Također, već i vrapci na grani znaju koje se boje dobro slažu, kao i one koje nikako ne idu zajedno. Ipak, u 2024. godinu smo krenuli u zanimljivom fashion moodu u kojemu je, izgleda, sve dozvoljeno. Modne piste s kolekcijama za proljeće/ljeto prepune su zanimljivih, i na prvu pomisao nespojivih boja, koje opet nekako na kraju izgledaju dobro zajedno.

Žene koje na najbolji način znaju složiti višebojne modne kombinacije ili, bolje je reći, bilo koje modne kombinacije svakako su Francuskinje. One obožavaju boje jednako koliko i neutralne nijanse.

Na samom početku nose sezone, društvene su mreže dobar pokazatelj što nose najtrendi žene svijeta dok šetaju ulicama najromantičnijeg grada. Ako stavimo sa strane trendove crne, bijele, krem i mornarsko-plave, ove boje Francuskinje nose u 2024. godini.

Maslinasto zelena

Kada je riječ o nijansama zelene, možemo reći da se ova zagasita najlakše kombinira s ostatkom boja. Upravo je zato Francuskinje vole. 

Cherry red

Ne moramo uopće naglašavati da je crvena obilježila prošlu godinu, a čini se da namjerava ostati i u ovoj, iako možda u nešto manjem obliku i naglasku. 

Cool siva

Siva je trenutno jedna od najomiljenijih boja, pogotovo zbog trendova kao što su 'office siren' i 'corpcore' koji potiču poslovno odijevanje, ali na mrvicu opušteniji način.

Bogata smeđa

Smeđoj je počela rasti popularnost još krajem 2023. godine, a veoma smo je rado prigrlili. Jednostavna, a i dalje toliko bogata, pogotovo u monokromatskim kombinacijama.

Nježno žuta

Boja koju često ne volimo nositi zbog zboje vibrantnosti. Žuta kao najsretnija boja zapravo je savršena za nošenje, ali jarke nijanse pokušajte zamijeniti onim blagima koji daju pastelnu boju, pogotovo u hladnijim mjesecima.