Na Miu Miu reviji za proljeće 2024., održanoj u jesen prošle godine, modna publika je s velikom pažnjom popratila svaki detalj kolekcije. Detalj koji je posebno privukao pažnju bile su cipele, s naglaskom na ravne modele balerinki, sandala i tenisica.

Miu Miu SS24 Tenisice New Balance X Miu Miu 530 SL
Showbit.com / ShowBit / Profimedia 

Miu Miu SS24 Tenisice New Balance X Miu Miu 530 SL
Showbit.com / ShowBit / Profimedia 

Tenisice su naravno novi rezultat mega uspješne kolaboracija brendova Miu Miu i New Balance. Verzije modela NB 574 uglavnom su bile rasprodane (New Balance 574 x Miu Miu su dostupne i dalje, u više verzija i boja, po cijeni od 750 eura), a njihova nesavršena savršenost otvorila je put uspjeha i novim modelima.

Tenisice New Balance X Miu Miu 530 SL
miu miu 


A taj novi proljetni model je GR New Balance 530. Opet savršeno nesavršene, ove tenisice privlače ravnim potplatom, antilop verzijom i verzijom u mrežastim materijalom, te najatraktivnijim detaljem – duplim vezicama u bojama.

Odlična retro estetika, dio kolekcije koja odiše vintage privlačnošću, modom inspiriranom devedesetima, kombinacijom već viđenog i izuzetno uspješnog Miu Miu smjera, sve su to odlike Miu Miu x New Balance 530 SL modela tenisica čija se dostupnost iščekuje s uzbuđenjem. Prvi komadi bit će dostupni od 22. veljače u avant-première na miumiu.com, te na prodajnim mjestima od 27. veljače.

Sve je to i više nego dovoljno za novosezonsko obožavanje brenda Miu Miu koji je i prošlu godinu završio kako jedan od najpopularnijih modnih brendova na svijetu.