U sklopu Tjedna mode u Parizu, u četvrtak 28. veljače, je održana revija brenda The Row na kojoj je predstavljena kolekcija za jesen/zimu 2024. Jedna je to od revija koja se iščekuju s naglašenom modnom pažnjom, jer ono što sestre Mary-Kate i Ashley Olsen izbace na modnu scenu za čas prerasta u predmet želja.

A kako je bilo na reviji i kako izgleda nova kolekcija, ne zna nitko osim uzvanika koji su bili na reviji i koji su zamoljeni da se na reviji ne koriste kamerama i mobitelima. Iznenađenje, nekima šok. Dolaskom na reviju svaki je uzvanik dobio – bilježnicu i olovku, kako bi, baš kao nekad, bilježio i skicirao viđeno. Savršena doza nostalgije. Uzvanici u bili dočekani i s kavom i zelenim čajem te malim zalogajima.

Odluka je izazvala reakciju, od odobravanja do čuđenja. Za istaknuti je kako ovo nije prvi put da su Olsenovi rekli ne telefonima. Naime, 2015. godine mobiteli nisu bili dopušteni na vjenčanju Mary Kate u New Yorku, a sestre su poznate i po tome što ne kupuju online već njeguju kulturu odlaska u fizička prodajna mjesta.

Za neke je ova odluka neshvatljiva, isključiva, za one druge odličan format koji viđeno čini još ekskluzivnijim, dok ga modni znalci ocjenjuju odličnim poslovnim potezom koji doprinosi stausu brenda, jer očito je i gledanje revije brenda koji je "patentirao" tihi luksuz – luksuz.

Sestre Olsen svojim lifestyleom potvrđuju da se ne boje izostanka s društvenih mreža, a komentari na brojnim fashion profilima i portalima brend čine još popularnijim, dok se željno iščekuje usmeni storytelling sretnika koji su bili na reviji. Svima koje zanima što kolekcija sadrži ostaje da pričekaju službene fotografije, s revije ili u formatu lookbooka, te da zavire u sumirane bilješke s revije.