Nema sumnje da se svijet mode neprestano razvija, a pratiti najnovije vijesti može biti izazovno koliko i uzbudljivo. Ako ste među onima koji često žele njegovati stil poput omiljene influencerice, ne brinite – mi smo tu da vam pomognemo.

Bilo da se radi o trendu s modnih pista velikih brendova, o preferencijama svjetskih it djevojaka ili samo o šuškanjima među profesionalcima u industriji, u ovom smo tekstu izdvojili četiri trendova koji će nas u narednom razdoblju pratiti posvuda. Jeste li spremni otkriti koje će odjevne kombinacije vladati? Idemo!

Uska odijela

Moderna ženska odijela uglavnom se baziraju na predimenzioniranom izgledu, no 2024. je godina kada se to mijenja. Već smo primijetili da mnogi dizajneri polako kreću u suprotnom smjeru, dajući svojim krojevima uže linije. Tanki blejzeri, 3/4 rukavi i cigaret hlače ključni su komadi za koje mislimo da će konkurirati popularnosti širokih odijela.

Veliki remeni

Tom Ford je na svojoj reviji za proljeće/ljeto 2024. predstavio niz lookova koji su uključivali remenje s metalnom kopčom. Slično tome, Khaite je dizajnirao verzije s metalnim krugovima, a imamo osjećaj da će statement remenje, posebno s odvažnim metalnim kopčama, biti ključan modni dodatak koji treba imati na umu.

Sivi traper

Tamno sive nijanse trenutno su nam na radaru, zamjenjujući onaj omiljeni par crnih traperica koje su gotovo cijele zime bile bazični modni komad. Srednji tonovi sive još uvijek izgledaju dovoljno klasično, s nešto svježijim dojmom kada se stiliziraju s drugim neutralnim tonovima.

Torbe od brušene kože

Puni povratak 70-ih je na pomolu: boho stil ponovno je jedan od vodećih trendova za toplije vrijeme. Što se torbi tiče, trend će se pomaknuti na modele od brušene kože opuštenijih, manje strukturiranih oblika. Pripremite se vidjeti brojne nove dizajnerske i high street brendove od antilopa u nadolazećim tjednima, predvođene sada već kultnom Margaux torbom (The Row.)

 Izvor:Elle.rs