Krajem mjeseca travnja, Lyst Index je izbacio izvještaj za modna kretanja te popularnost luksuznih modnih brendova za prvo tromjesečje 2024. godine. Osim što je modna kuća Miu Miu potvrdila svoju dominaciju zajedno sa sestrinskim brendom Pradom odmah na drugom mjesto, mogli smo vidjeti porast potražnje za Loeweom koji se našao na trećem mjestu.

Ako se pitate odakle Loewe, put je dug, a u prilog mu ide i činjenica da je upravo njegovu kreaciju Anna Wintour nosila na ovogodišnjoj Met Gali. Pa i trenutno najpopularnije majice kratkih rukava dolaze upravo iz Loewea, a riječ je o 'I Told Ya' majicama iz hit filma 'Challengers'.

Znamo Loewe i po karakterističnim i neuobičajenim torbicama u obliku pingvina, žabe ili goluba pa tako i mnogim komadima koje kreativni direktor kuće Jonathan Anderson voli dodatno istaknuti. Tako su sada iznimno popularne postale i Loewe sunčane naočale okvira koji podsjeća na cvijet, modela 'Flower sunglasses in injected nylon'.

Loewe naočale
Loewe 

Dolaze iz kolekcije 'Paula's Ibiza 2024', a slavne ih dame ih obožavaju, među njima i Sofia Richie Grainge koja je posljednjih mjeseci postala mnogima broj jedan inspiracija kada je klasičan, jednostavan i bezvremenski modni stil u pitanju (iako su ove naočale potpuna suprotnost tome). 

Naočale dolaze u sedam boja Transparent Brown, Ivory, Black, Coral Pink, Transparent Green, Transparent Orange i Cactus Green, a cijena im iznosi 320 eura.

Loewe naočale
Instagram (@sofiarichiegrainge) 

Naravno, ako netko dobro zna napraviti dupliće visoke mode, onda je to omiljena high street Zara. Tako je i ona za svoje kupce pripremila 'Loewe' naočale, ali samo u zelenoj boji.

Zara naočale
Zara 

Zara naočale
Zara 

Jako su slične, samo cjenovno nisu. U Zarinom dućanu ove naočale možete kupiti za 39.95 eura.