U hrvatska kina je stigao iščekivani film Challengers (Izazivači) koji potpisuje talijanski režiser Luca Guadagnino, slavan i po tome što je režirao i hit film iz 2017., Call Me By Your Name. U novom filmu glavnu ulogu ima slavna Zendaya, koja je kroz najavnu turneju pažnju privlačila odličnim outfitima koji su snažno ukazali i na radnju filma smještenu u svijet tenisa i natjecanja prisutnih i izvan terena. Radnja prati Tashi, bivšu uspješnu tenisačicu koja je trenerica suprugu Artu koji stasa u uspješnog igrača, te Patricka, bivšeg dečka, prijatelja iz mladosti te teniskog rivala. Naravno da sve završava ljubavnim trokutom.

Challengers, Zendaya
Imdb 


Ali naš fokus nije samo na radnji već i na modi koja je i prije nego što je film stigao u kina privukla pažnju, s naglaskom na jedan komad. Naravno da govorimo i majici s natpisomI Told Ya, koja je postala must have predmetom a koju je za film "oživio" Jonathan Anderson, kreativni direktor brenda Loewe: "U Challengerima tempo je intenzivan, likovi također. Kao publika nikad niste sasvim sigurni za koga navijati. A odjeća je instrument toga.” 

Loewe majica I Told Ya
Loewe 


I dok je zadnjih dana na tržištu glavno pitanje bilo gdje kupiti ovaj t-shirt, Loewe je napokon ponudio svoj original. Majica dolazi u bijeloj boji (u filmu se nosi majica u sivoj boji), i dostupna je po cijeni od 250 eura.

3a690d0e-9d89-49b2-85d4-b0245eb39f40 (1).jpg
Loewe 

Loewe majica I Told Ya
Loewe 

Ova majica je primjer snage kako moda s ekrana vizualno oživljava lik, privlači publiku, postaje predmetom osobne identifikacije, ovaj put s potpisom jednog od najpopularnijih dizajnera na svijetu.