Jennifer Lawrence volimo zbog kako zbog filmskih uloga tako i zbog modnog stila koji izuzetno pažljivo razvija zadnjih godina. Njezin stil možemo opisati kao dnevni casual, stil kojim odlično spaja jednostavne komade ako i one luksuzne. Obožavateljica torbi i cipela luksuznih brendova, očito je odlično vođena savjetima osobnog stilista Jamieja Mizrahija, jer redovno privlači pažnju, kako u street styleu tako i na red carpetu. Oduševila je izgledom na nedavno održanoj Diorovoj Cruise reviji u Škotskoj, odjevena u elemente mob wife stila, u laganom kaputu s leopard printom koji je odjenula preko Dior majice bez rukava i tamnih traperica širokih nogavica.

Jennifer Lawrence t-shirt I Told Ya
Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 


Njezine dnevne street style kombinacije odličan su vodič za sve koji su skloni stilu koji je praktičan ali i estetičan, baš poput kombinacije u kojoj je uhvaćena na ulicama New Yorka. Ključni komad koji je privukao pažnju je najpoželjnija majica sezone s natpisom I Told Ya, omiljenog modnog brenda Loewe. Majica je doživjela slavu kada ju je kreativni direktor Loewea, Jonathan Anderson, izbacio kao dio outfita za film Challengers, a koju je proslavila Zendaya, glavna glumica filma. Majica je inspirirana američkom ikonom, Johnom F. Kennedyjem Jr. koji je fotografiran kako nosi verziju majice sa sloganom u ranim 90-ima.

Jennifer Lawrence t-shirt I Told Ya
Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jennifer Lawrence t-shirt I Told Ya
Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 


Lawrence je ovu trendi majicu spojila s crnim hlačama naglašenog volumena, ravnim kožnim sandalama, te crnom Dior torbom.
Zanimljiva je i činjenica kako je redatelj filma Challengers Luca Guadagnino, koji je ujedno i redatelj nadolazećeg filma Burial Rites, a u kojem Jennifer Lawrence ima glavnu ulogu. Filmska i modna slučajnost? Čini se prije svega vrlo pametna modno filmska strategija.