Svaki modni zaljubljenik ima listu omiljenih dizajnerskih brendova kao i modnih komada na osobnoj listi modnih želja. Manje je važan razlog zašto baš taj brend ili baš taj komad, jer se kao i sve druge velike ljubavi, tako i ova prema modi teško može raščlaniti na svima shvatljive definicije.

Nama se na ljestvici obožavanih brendova nalazi i pariška modna kuća Alaïa. Obožavamo njihove mrežaste balerinke, torbice ali i vrhunsku eleganciju koja živi u savršeno krojenim komadima. A kako eleganciju ovog brenda spojiti sa snažnom osobnošću pokazala je Miley Cyrus objavom na Instagramu. Tri crno bijele fotografije potpisala je riječima: „Maybe she’s born with it , Maybe it’s Alaia. In this case... it’s both.“

Miley Cyrus
Instagram @mileycyrus 


Pjevačica je naime oduševila kombinacijom bodyja bez rukava s kapuljačom, komada koji se ističe u kolekciji za proljeće 2024.

Miley Cyrus
Instagram @mileycyrus 

Miley Cyrus
Instagram @mileycyrus 

Body u kombinaciji s lateks pencil suknjom, šeširom i odličnim parom štikli s otvorenim prstima, sve s potpisom Pietera Muliera, Alaïnog kreativnog direktora. Ali ono što ovu kombinaciji čini dodatno neodoljivom je činjenica kako je čitav look odlična reinterpretacija slavnog looka slavne Grace Jones, koja je sredinom osamdesetih savršeno utjelovila modnu filozofiju Azzedinea Alaïae – noseći slavnu haljinu s kapuljačom. 

Taj su look na svoj način isfurale i Beyoncé i Bella Hadid, i mnoge druge, a ovaj look slavne Miley Cyrus je iskreno impresivan i odaje počast Alaïinoj momentalno prepoznatljivoj silueti i prepoznatljivom stilu legendarne Grace Jones.