Ako imalo pratite influencersku scenu i dobro nam znane it djevojke, sigurno ste primijetili da nose prilično sličnu ljetnu estetiku. Jednostavni komadi, vintage vibe, devedesete, coquette estetika, kopče za kosu (pogotovo u obliku tropskog cvijeća), marame oko glave, volani, romantične haljine...

Čak i Beyonce koja je do nedavno nosila samo western izdanja (jer je u tom smjeru okrenula svoju glazbenu karijeru), sada je zagrebla u chic ljetni look koji je trenutno svima toliko voljen.

Trenutno uživa u Hamptonsima, slavnoj lokaciji za odmor bogatih i slavnih, a objavila je fotografije s jahte na kojoj plovi sa suprugom, reperom Jay-Zjem.

Beyonce u bijeloj haljini
Instagram (@beyonce) 

Beyonce u bijeloj haljini
Instagram (@beyonce) 

Društvene mreže poludjele su za njezinom vintage bijelom haljinom by Charo Ruiz 'Limmey Scalloped Cutout Cotton-Blend Lace Minidress' koja podsjeća na trenutno hit mikrotrend milkmaid modela, ali i cjelokupnu cottagecore estetiku koja naglašava seosku modu, cvjetne uzorke, romantične haljine, jednostavan život, tradiciju, vrtlarenje...

Iako je bila dostupna na Net-A-Porteru za 329 dolara na sniženju, sada je rasprodana, vjerojatno zbog činjenice da ju je nosila Queen B. 

Bijela haljina
Net A Porter 

Uskladila ju je s bijelom maramom Wild West uzorka koju je vezala oko glave i vintage bijelim naočalama.

Beyonce zna kako dodatno začiniti svoj look što je učinila jednostavnim crvenim ružem koji se idealno slagao s crvenom torbom u obliku i s motivom marame. 

Beyonce u bijeloj haljini
Instagram (@beyonce) 

Beyonce u bijeloj haljini
Instagram (@beyonce)