Da je vruće i u New Yorku vidimo na modnim izdanjima voljenih nam IT djevojaka koje su svoja street style izdanja prilagodile temperaturama. Tako nam je sada za oko zapeo outfit Kaie Gerber koja je odlučila iznijeti jedan od najvećih trendova ove sezone - bijelu suknju.

Otkako smo prošle godine bili okruženi mikro suknjama inspirirane Miu Miu modelima, mnogo se toga promijenilo. Njih smo spremili u ormare, a pojavili su se novi trendovi. Zamjena mikro modela otišla je u drugu krajnost, i to maxi i midi opuštene modele, ponajviše u bijeloj boji. Riječ je o širokim, lepršavim, praktičnim i prozračnim suknjama koje možemo nazvati i bezvremenskim klasikom.

Kaia Gerber
BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Brojne it djevojke već su je iznosile pa vidimo da je trend vrlo brzo ušao i u celebrity svijet. Tako se Kaia odlučila za verziju A kroja do koljena s dodatkom volana i čipke na rubovima zbog čega je isijavala vintage moment, pogotovo u kombinaciji obične žute majice kratkih rukava s crnim printom, jer svi znamo da je to trend koji se vratio iz devedesetih. To je pokazala i nevjerojatna popularnost Loewe 'I Told Ya' T-shirta koji je Zendaya nosila u filmu 'Challengers' i koji je prije nekoliko mjeseci napravio boom u želji da ga svi imaju. 

Kaia Gerber
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

'Crazy Eddie Electronics Department Store Retro Vintage T-Shirt' naziv je majice koja se na Amazonu prodaje za 19.99 dolara (nekada zvijezde doista jesu poput nas), a kao treći komad Kaia je nosila jednako popularne balerinke brenda Repetto, clean crnog dizajna s mašnicom na vrhu (296 eura na Farfetchu).

Print majica
Amazon 

Repetto balerinke
Repetto 

Inače je manekenka poznata po svojim vrlo jednostavnim kombinacijama običnih crnih ili bijelih topova sa širokim hlačama, baggy trapericama, a i često je možemo vidjeti u sportskim izdanjima. Veoma minimalistički odabiri često se isprepliću s boho estetikom, ali uvijek s naglaskom na casul trenutak i svevremenske komade koji ne podliježu trendovima.

Budući da je trenutno vrijeme svima omiljenih ljetnih sniženja, u nastavku vam donosimo nekoliko modela bijelih suknji koje trenutno možete pronaći na popustima u omiljenim high street dućanima. 

Mango bijela suknja
Mango 

Mango bijela suknja
Mango 

Zara bijela suknja
Zara 

Zara bijela suknja
Zara 

Zara bijela suknja
Zara 

Zara bijela suknja
Zara 

Zara bijela suknja
Zara