Kylie Jenner već nekoliko dana uživa na ljetovanju u Italiji, a iako njezina moda izgleda kao da je stigla s ulica Milana, šeta je u divnom Rimu. U društvu svoje djece, sina Airea i kćeri Stormi, kao i najbolje prijateljice Anastasije Karanikolaou i prijatelja Fai Khadre, uživa u ljepotama grada, a ujedno servira najveće ovosezonske trendove.

Već smo naučili koliko je traper postao popularan još u 2023. godini te se ljubav prema njemu nastavila i u ovoj, ne samo u obliku traperica, već i traper suknji, topova, kapa i, čini se najveći hit - haljina.

Kylie Jenner u traperu
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Jednu je takvu sada Kylie odjenula za šetnju Rimom, jednostavnog A kroja, dizajna korzeta u struku i zvonolikog pada do ispod koljena, idealnu za topli, ljetni dan. Riječ je o talijanskom brendu Marni čiju je leopard jaknicu nosila i za vrijeme Tjedna mode u Parizu. 'Sleeveless Paneled Denim Midi Dress' dostupna je na stranici Neiman Marcus po cijeni od 1150 eura. 

Marni traper haljina
Neiman Marcus 

Za obuću, Kylie je odabrala najjednostavniji mogući komad koji uistinu osvaja ovu ljetnu sezonu. Riječ je o japankama, a Jennerica je odabrala one brenda Mary Kate i Ashley Olsen - The Row. 'Beach Thong Sandals' dostupne su na stranici Mytheresa za 740 eura. 

Japanke
Mytheresa 

Naravno, nije propustila kombinirati torbu od rafije, također brenda The Row (Oregon Bag in Raffia, 1190 eura, ali trenutno rasprodana), a od nakita je nosila Cartier zlatni sat. Jednostavni, chic i pravi 'La Dolce Vita' vibe.

Torba od rafije
the row 

Razni modeli traper haljina dostupni su i u omiljenim high street dućanima - donosimo vam neke od njih. 

Traper haljina
Zara 

Traper haljina
Zara 

Traper haljina
Zara 

Traper haljina
Zara 

Traper haljina
Zara 

Traper haljina
Zara 

Traper haljina
Zara 

Traper haljina
Mango 

Traper haljina
Mango 

Traper haljina
Mango