Ljetne modne teme uglavnom se kreću od sezonskih ideja što i kako nositi, odličnih (dizajnerskih) komada na sezonskim sniženjima, vijesti o promjenama u vodećim dizajnerskim kućama do predstavljanja kampanja za novu modnu sezonu. Sve je to dio modnog ciklusa, od revija koje, prosječno šest mjeseci unaprijed, najavljuju kolekcije za novu sezonu, a koje se potom "pakiraju" u kampanje u kojima značajnu ulogu imaju (pažljivo odabrana) zaštitna lica te timove koji rade na atraktivnoj produkciji sadržaja koji ima ulogu privući pažnju velikom globalnom tržištu te taj brend staviti u fokus.

Brendovima koji toplo ljeto i lepršavo stanje uma koriste za predstavljanje jesenskih kolekcija, se pridružio i jedinstveni Miu Miu, koji je s velikim sestrinskim brendom Prada neosporni predvodnik modne scene, a tome doprinose jasnom strategijom, suradnjama i kampanjama. Kampanja “Individual Moments” za jesen 2024. iznjedrila je suradnju sa zanimljivim pojedincima kao što su Caru Delevingne, Ethel Cain, Minnie, Caitlin Soetendal, Little Simz i Charlotte Cardin, a potpisuje je fotografkinja Zoë Ghertner. Cara je najistaknutije lice i ovo joj je prva suradnja za ovaj brend.


Kolekcija je protkana poznatom estetikom ali i odličnim komadima, sugerira kako se odijevati od jutra do večeri, te ukazuje na važnost osobnosti i individualnosti, odlika koje odabir odjeće naglašava. Kampanja otkriva kako arhivske modele uklopiti u današnje poimanje mode, s naglaskom na detalje, jer zahvaljujući nakitu, remenu, šeširu ili torbici događa se transformacija iz dnevne u večernju odjeću. Kolekcija također ističe (izuzetno uspješnu) suradnju između New Balancea i Miu Miua jer popularnost New Balance x Miu Miu tenisica stalno raste, te ukazuje na ljepotu ikoničnih modela torbi Aventure i Joie. U iščekivanju lansiranja top komada iz nove kolekcije uživajte u prvom pogledu na novu kolekciju.

Miu Miu kampanja FW24
miu miu 

Miu Miu kampanja FW24
miu miu 

Miu Miu kampanja FW24
miu miu 

Miu Miu kampanja FW24
miu miu 

Miu Miu kampanja FW24
miu miu 

Miu Miu kampanja FW24
miu miu 

Miu Miu kampanja FW24
miu miu