Dolaskom jeseni, volimo se vratiti i omiljenim klasičnim monokromatskim kombinacijama i bezvremenskim komadima. U njihovom slaganju vrlo važnu ulogu igraju i boje koje koristimo pomoću kojih možemo i najjednostavnija izdanja učiniti luksuznima. Iako svatko voli pomalo se zaigrati jarkim nijansama i hrabrim printovima, nepogrešive kombinacije izlaze upravo iz neutralne palete koja nam ujedno najviše pomaže u slaganju vječne capsule u ormaru. Uz novosezonsku estetiku i trendove koji će svakako biti dio naših odabira, vječno uspješna i voljena je klasika koja nikada ne prestaje biti 'in', kako u krojevima, tako i u bojama.

U nastavku vam donosimo pet nijansi koje uvijek izgledaju skupo, pogotovo ako su dobro kombinirane.

Mornarsko plava

Voljena navy nijansa uvijek je u samom vrhu kada govorimo o modnoj klasici. Odašilje dojam profinjenosti, kako u monokromatskom, tako i u obliku kombinacije s drugim bojama. Ovaj zagasit ton savršen je za jesenske dane. 

Boje za jesen 2024
Instagram (@nlmarilyn) 

Krem

Nosi gotovo jednaki status kao bijela - prozračna, nježna i ženstvena nijansa koja se ističe u masi, divan je odabir koji uvijek izgleda luksuzno, a i nezaobilazna je kada je slaganje modne kapsule u pitanju.

Boje za jesen 2024
Instagram (@tylynnnguyen) 

Čokoladno smeđa

Već smo mnogo pisali o smeđoj boji, pogotovo o čokoladnoj nijansi koja je osvajala trendove prošle jeseni, a čini se da se i već sada ponovno vraća. A kako i ne bi. Tako neutralna, a tako prekrasna. 

Boje za jesen 2024
Instagram (@anoukyve) 

Tamnocrvena

Prošle je godine broj jedan boja definitivno bila jarko crvena koja se nosila u apsolutno svakom obliku - haljinama, kaputima, cipelama, torbama. Ipak, njezina verzija koja je vječno trendi je burgundi nijansa koja se u svom neutralnijem obliku prilagođava svakoj situaciji.

Boje za jesen 2024.jpeg
Instagram (@iliridakrasniqi) 

Crna

O crnoj nije potrebno mnogo govoriti. Ona nema sezonu, trend ili idealno godišnje doba. Crna je vječni klasik i must have svakog ormara, pogotovo kada su bezvremenski komadi u pitanju.

Boje za jesen 2024.
Instagram (@monikh)