Stilsko raspoloženje Jennifer Lopez ovih je dana vrlo zanimljivo posebno što inspirira sve fashionistice u potrazi za nosivim trendi kombinacijama. Slavna pjevačica i glumica oduševila je modnu publiku odjevena u traper maksi haljinu ali ništa manje ne privlači i kombinacijom koja snažno vibrira modom sedamdesetih a koja je izuzetno nosiva.

Jennifer Lopez modna inspiracija
Profimedia 

Jennifer Lopez modna inspiracija
Profimedia 

U društvu supruga Bena Afflecka J Lo je prošetala u Chloé trapez modelu hlača od mekanog smeđeg samta (tako 70-e) opasnim remenom s kopčom, kratkom bijelom T-shirtu, bijelim Gucci platformama, sve tako u stilu Farrah Fawcett. A detalj koji je sve zaokružio – Ništa manje nego luksuzna torbica Hermès Birkin od tamno-smeđe kože, čija se cijena kreće oko 30.000 eura.

Jennifer Lopez modna inspiracija
Profimedia 

Za sve ljubiteljice dugih ljetnih haljina JLo je osim izdanja u traper haljini još jednom pokazala kako se nosi ljetni urbani stil - stajling odabran za odlazak za razgledavanje i odabir namještaja za novi obiteljski dom s Benom Affleckom. 

Duga haljina s print motivima privlači lepršavim rukavima i crnim gumbima. Izgled je zaokružila Guccijevim bijelim platforma sandalama, naglašenim komadima nakita te Hermes torbom.

Jennifer Lopez maksi haljina
Profimedia 

Jennifer Lopez maksi haljina
Profimedia