10 NAJPRETRAŽIVANIJIH MODNIH BRENDOVA U 2023.: Otkrijte tko se sve našao na prestižnoj listi koja će utjecati i na 2024.

Ova lista potvrđuje brendove koji su revijama, kolekcijama, lookbookovima, modnim suradnjama, ključnim modnim predmetima ali i odličnim kampanjama, komunikacijim društvenim mrežama doživjeli globalni uspjeh u 2023., ali i zacrtali put mode u 2024.

miu miu

Na kraju smo godine i vrijeme je za pogled unazad, na jednu od najzanimljivijih modnih lista, onu platforme The Lyst, koja otkriva brojne zanimljivosti vezane uz popularnost modnih brendova, kolekcija, revija, događaja i naravno modnih predmeta.

Lyst Index je tromjesečna te godišnja lista najpopularnijih modnih marki i proizvoda, vrhunska web lokacija i aplikacija za kupnju, koju koristi više od 200 milijuna ljudi svake godine za pregledavanje, otkrivanje i kupnju modnih predmeta. Analizirana pretraživanja uključuju brojna pretraživanja te utječa ne samo na popularnost pojedinog brenda već i na ukupnu sliku ponašanja kupaca velikog globalnog tržišta što je i važan dio planiranja budućih aktivnosti modnih brendova i modne industrije.

U više navrata smo isticali kako je prema Lystu najpopularniji ali i najuspješniji modni brend na svijetu Miu Miu, koji je ujedno i najklikaniji, najpretraživaniji brend prema analitičkim podacima ove vrlo posjećene stranice. Miu Miu je time potvrdio hype koji se osjetio i u 2022. godini, a zanimljivo je sagledati i koja su to mjesta zauzeli i drugi prestižni modni brendovi. Drugo mjesto je zauzeo Loewe, dok je Prada na trećem mjestu, i za čestitati je Miucci Pradi koja s osvojenim prvim i trećim mjestom nadjačala brendove kao što su Gucci, Fendi i Versace.

Otkrijte deset najomiljenijih modnih brendova za 2023.

1. Miu MIu

CAMERA PRESS / Camerapress / Profimedia 

2. Loewe

Camerapress / Profimedia 

3. Prada

PIXELFORMULA / Pixelformula / Profimedia  Prada

4. Bottega Veneta

Profimedia 

5, Versace

Profimedia 

6. Saint Laurent

Profimedia  Saint Laurent FW23

7. Moncler

Profimedia 

8. Valentino

Profimedia  Kaia Gerber

9. Jacquemus

Jacquemus 

10. Burberry

Profimedia