ZALJUBILI SMO SE U ADIDAS HANDBALL SPEZIAL MODEL TENISICA: One su simbol novog minimalističkog retro stila

Volite li sportsku obuću retro estetike ovaj je model savršen nasljednik modela Gazelle i Samba.

Instagram (@r_o_x_a_n_e)

Adidasove Samba tenisice obilježile su nekoliko zadnjih modnih sezona, baš kao i Gazelle, od kojih su posebno omiljeni modeli koji su rezultat suradnje s Guccijem. I jedan i drugi model obožavaju it djevojke poput Hailey Bieber, Belle Hadid, Kendall Jenner... dio su brojnih modnih kombinacija, privlače suradnjama, poput one s Wales Bonner te bojama, retro estetikom.

- / INSTAR Images / Profimedia  Katie Holmes


Ako volite i posjedujte omiljeni par adidas tenisica, a u potrazi ste za novim modelom koji također odražava trendi retro stil omiljenog brenda sportske obuće, možda je vrijeme za promjenu. Vrijeme je za adidasov model Handball Special.

Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia  Bella Hadid

Priča koja stoji iza ovog modela otkriva kako je model nastao u kasnim 70-ima, kreiran za vrhunske timove rukometaša, kako bi osigurale maksimalnu udobnost i okretnost rukometaša na terenu, da bi kroz godine model prerastao u simbol bezvremenske mode i sportske izvrsnosti. Karakterizira ih naglašeni gumeni potplat i izdržljiv gornji dio od antilopa, a svaki je element dizajniran za osjećaj udobnosti i izdržljivosti, ostajući vjeran vintage korijenima cipele.

Instagram (@r_o_x_a_n_e) 

Instagram (@bee_loveeee) 

Instagram (@r_o_x_a_n_e) 

Za razliku od Samba modela, Spezial je za sada relativno lako nabaviti, ali zasigurno tome uskoro neće biti tako.
Handball Spezial je cipela koja se lako uklapa u svaki ormar i bezvremenski klasik pop kulture, privlači velikim izborom boja i kombinacija, a našu je pažnju privukao model u prljavo bijeloj boji, baš poput onog u kojem je nedavno uhvaćena Dakota Johnson, te model u nešto tamnijoj latte boji koji nosi Bella Hadid.

WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia  Dakota Johnson

U savršenoj street style kombinaciji s trapericama i maksi kaputom, ovaj model se istaknuo tako retro a tako trendi estetikom.
Odlično se nose u kombinaciji s maksi suknjama, slip haljinama, cargo hlačama i naravno omiljenim trapericama.