5 načina da kreirate outfit s bijelim hlačama: Pronađite inspiraciju za kombiniranje must have komada za ljeto 2024.

Bijele hlače osnova su naših ormara za ljeto 2024. Donosimo pet modnih prijedloga za njihovu stilizaciju.

Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kad bismo morali izdvojiti jedan modni komad na našim Instagram stranicama koji najčešće viđamo ovog ljeta, bez oklijevanja bismo naveli bijele hlače.

Unatoč tome koliko ležerno izgledaju kombinacije stylish djevojaka na društvenim mrežama, ponekad ih je teže rekreirati nego što mislite. No, ako imate kvalitetnu capsule garderobu – moguće je. Bijele majice, oversized klasične košulje, statement torba. U nastavku pronađite pet odjevnih kombinacija s bijelim hlačama na temelju komada koje vjerojatno već posjedujete u ormaru.

Top s visokim ovratnikom + široke lanene hlače + balerinke

Najlakši način da nosite bijele hlače je da se držite potpuno bijele palete boja. Za ovaj monokromatski look kombinirajte rebrasti top s visokim ovratnikom i hlače širokih nogavica, smeđe balerinke, zlatne viseće naušnice i it torbu Bottega Veneta Sardine.

Instagram (@elizagracehuber) 

Bijeli top na vezanje + hlače na vezanje + tenisice

Za dane kada želimo nešto jednostavno, udobno i neopterećujuće - biramo monokromatski look. Sve što nam treba je laneni set, a za trendi efekt dodajte par trendi tenisica.

Instagram (@elizagracehuber) 

Prugasta košulja + bijeli top + lanene hlače

Od svih načina stiliziranja bijelih hlača na Instagramu, ovo je vjerojatno najčešća kombinacija koju viđamo. Super ležeran i udoban, ali dotjeran, ovaj outfit vrijedi kopirati - prugasta košulja, bijeli top, široke lanene hlače - odaberite stajling koji prkosi očekivanjima.

Instagram (@elizagracehuber) 

Bijeli prsluk + matching hlače + sandale s remenčićima

Sivi i crni prsluci vladali su tijekom zimskih mjeseci, no ljeto je sve u znaku bijelih alternativa za trendi, krojene kombinacije. Za stiliziranje ovog kompleta dodajte upečatljive naušnice i torbu u kontrastu. Za još više boje odaberite par sandala s remenom u tamnim nijansama.

Instagram (@elizagracehuber) 

Sportski prsluk + bijele hlače + tenisice

Probudite buntovnu djevojku iz Londona u sebi i kreirajte svjež, cool i drugačiji outfit. Baza su super lagane bijele hlače, šuškavi mornarski prsluk, Adidas x Wales Bonner Japan tenisice (sretnici su oni koji su za sebe pronašli barem jedan par iz ove limitirane kolekcije) i omiljena torba. Udobno, nostalgično i pametno, ova kombinacija - ako tako možemo reći - ispunjava sve kriterije za ljeto 2024.

Instagram (@elizagracehuber) 

 Izvor: Elle.rs