Cara Delevingne je zvijezda Miu Miu jesenske kampanje: Ne možemo skinuti pogled s torbi, rukavica i cipela

Nova kolekcija istražuje moć utjecaja koju odjeća ima na ljude, a privlači odličnim komadima s posebnim naglaskom na detalje.

miu miu

Ljetne modne teme uglavnom se kreću od sezonskih ideja što i kako nositi, odličnih (dizajnerskih) komada na sezonskim sniženjima, vijesti o promjenama u vodećim dizajnerskim kućama do predstavljanja kampanja za novu modnu sezonu. Sve je to dio modnog ciklusa, od revija koje, prosječno šest mjeseci unaprijed, najavljuju kolekcije za novu sezonu, a koje se potom "pakiraju" u kampanje u kojima značajnu ulogu imaju (pažljivo odabrana) zaštitna lica te timove koji rade na atraktivnoj produkciji sadržaja koji ima ulogu privući pažnju velikom globalnom tržištu te taj brend staviti u fokus.

Brendovima koji toplo ljeto i lepršavo stanje uma koriste za predstavljanje jesenskih kolekcija, se pridružio i jedinstveni Miu Miu, koji je s velikim sestrinskim brendom Prada neosporni predvodnik modne scene, a tome doprinose jasnom strategijom, suradnjama i kampanjama. Kampanja “Individual Moments” za jesen 2024. iznjedrila je suradnju sa zanimljivim pojedincima kao što su Caru Delevingne, Ethel Cain, Minnie, Caitlin Soetendal, Little Simz i Charlotte Cardin, a potpisuje je fotografkinja Zoë Ghertner. Cara je najistaknutije lice i ovo joj je prva suradnja za ovaj brend.

Miu Miu Individual Moments - Fall/Winter 2024 Campaign  YouTube


Kolekcija je protkana poznatom estetikom ali i odličnim komadima, sugerira kako se odijevati od jutra do večeri, te ukazuje na važnost osobnosti i individualnosti, odlika koje odabir odjeće naglašava. Kampanja otkriva kako arhivske modele uklopiti u današnje poimanje mode, s naglaskom na detalje, jer zahvaljujući nakitu, remenu, šeširu ili torbici događa se transformacija iz dnevne u večernju odjeću. Kolekcija također ističe (izuzetno uspješnu) suradnju između New Balancea i Miu Miua jer popularnost New Balance x Miu Miu tenisica stalno raste, te ukazuje na ljepotu ikoničnih modela torbi Aventure i Joie. U iščekivanju lansiranja top komada iz nove kolekcije uživajte u prvom pogledu na novu kolekciju.

miu miu 

miu miu 

miu miu 

miu miu 

miu miu 

miu miu 

miu miu