Veliko nogometno lice današnjice sada je novi ambasador Louis Vuittona: Ovako izgleda Jude Bellingham za francusku kuću

Kakav ulazak u svijet visoke mode za 21-godišnju englesku nogometnu zvijezdu...

Louis Vuitton

U ovom trenutku jedan od nauspješnijih nogometaša, reprezentativac Engleske nogometne reprezentacije, član španjolskog Real Madrida, 'it boy', zvijezda društvenih mreža, a od sada i novi ambasador francuske modne kuće Louis Vuitton. Sve je to 21-godišnji Jude Bellingham koji je svoju karijeru započeo u klubu Birmingham City, a sada igra za najtrofejniji klub svih vremena.

Mnogi su primijetili da ima izvanredan osjećaj za ono što dobro izgleda (ili ne izgleda) i izvan terena, izdvajajući se od ostalih sportaša zanimljivim izdanjima i naglašenim pojavljivanjem na crvenim tepisima.

Njegov estetski senzibilitet već mu je osigurao suradnju s ultra uspješnom modnom kompanijom Kim Kardashian, Skims, a sada je zapeo za oko Louisu Vuittonu. Istaknuta francuska kuća ponosno je objavila da je Bellingham postao njihovo najnovije zaštitno lice.

Ovaj spoj prikazuje vezu između stila i sportskog duha što slavnim sportašima postaje sve važnije jer žele dobro izgledati za vrijeme natjecanja i izvan njega.

Louis Vuitton 

Za Pharrella Williamsa, kreativnog direktora muške odjeće, ova je suradnja prilika za povezivanje s istaknutim nogometašem. 'Uzbuđen sam što mogu poželjeti dobrodošlicu Judeu u Louis Vuitton. Njegova karizmatična osobnost i sve što je do sada postigao na svom inspirativnom putovanju, toliko će toga dodati našoj LVers zajednici'.

Louis Vuitton 

Za Bellinghama je suradnja prilika da radi s nekim koga je godinama obožavao. 'Iznimno je zadovoljstvo pridružiti se obitelji Louis Vuitton. Od mladosti me oduvijek privlačilo... Tako sam sretan što nastavljam graditi odnos s Pharrellom čijem se radu istinski divim', rekao je Bellingham. Budući da su obje strane podjednako oduševljene suradnjom, slobodno je očekivati ​​uzbudljive rezultate.

Louis Vuitton