Kombinacija u kojoj izgledate chic od jutra do večeri: Donosimo 15 ideja kako ove jeseni nositi suknje i čizme

Kombinacija koja je u posljednje vrijeme iznimno voljena bilo da je riječ o mini, maxi, slip, traper, til suknjama...

/ Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako smo temperaturno naglo ušli u novu sezonu, službeno ćemo tek za nekoliko dana zakoračiti u jesen. Neuobičajena promjena vremena natjerala nas je na brzinsku promjenu ormara iz ljetnog u pravi jesenski, a mnogi će reći da tek sada stiže najmodnije godišnje doba.

Vrijeme kada slojevito odijevanje igra glavnu ulogu, kada vadimo omiljene balonere, jaknice i kapute, kada se vraćaju divne klasične boje kao burgundy, čokoladno smeđa ili siva, ali i vrijeme kada počinjemo iz ormara vaditi čizme.

Ako pitate nas, omiljeni jesensko/zimski model obuće jesu upravo čizme, neovisno o modelu, boji ili materijalu. Volimo njihovu svestranost i eleganciju, a možemo ih kombinirati na sve - suknje, haljine, hlače, a odlično pokrivaju veliku širinu stilova.

Za svaku capsule kolekciju moramo imati jedan komad kvalitetnih čizmi u klasičnoj boji, a to su najčešće crne ili smeđe. Ipak, ako volite pratiti trendove, ove sezone to će definitivno biti neke iz palete bordo nijansi.

A da ne kombiniramo uvijek čizme na klasične načine uz traperice ili pletene haljine, donosimo vam inspiraciju kako ih nositi sa suknjama. Iako biste suknje često nazvali romantičnim komadom, za razliku od čizama, ova se dva komada odlično slažu i temelj su odličnih jesenskih modnih izdanja.

Evo ideja s profila it djevojaka Instagrama. 

Instagram (@rabia.cissokho) 

Instagram (@dawn.tan) 

Instagram (@by.regiina) 

Instagram (@gosiaboy) 

Instagram (@thecarolinelin) 

Instagram (@hannamw) 

Instagram (@deborabrosa) 

Instagram (@aishafarida) 

Instagram (@astyleedit) 

Instagram (@oumaymaboumeshouli) 

Instagram (@immegii) 

Instagram (@nnennaechem) 

Instagram (@divrav) 

Instagram (@maryljean) 

Instagram (@iziangus)