Kako biste opisali svoj savršen dan? Iako volimo dinamične, zanimljive i često nepredvidljive radne dane, najdraži su nam ipak oni slobodni dani na koje možemo isključiti jutarnji alarm i odspavati malo duže, a nakon buđenja, iskoristiti svaki trenutak! Ponekad, iskoristiti slobodan dan za sve nas znači maksimalno opuštanje i odmor kod kuće, uz dobru knjigu, omiljenu seriju ili maraton feel good filmova uz koje naše raspoloženje raste, a naše se baterije pune. Ponekad, slobodne dane provest ćemo izvan svoja četiri zida. Malo sunca i dobro društvo uvijek su dovoljno dobar razlog da izađemo i uživamo u svim onim malim stvarima i ritualima koji i najobičniji dan mogu učiniti posebnim.

Vodimo vas na šetnju kroz upravo jedan takav slobodan dan koji smo proveli na gradskim ulicama i našim omiljenim mjestima!

Honor Magic5 Pro
Luxury Society Fotografija snimljena Honor Magic5 Pro pametnim telefonom

Što radimo kad ne radimo?

Jedino što se nalazilo na našoj to do listi taj dan bila je duga kava, šetnja jednim od naših omiljenih zagrebačkih kvartova i uživanje na najdražim mjestima. Kako bismo ne samo maksimalno uživali u svakom trenutku, već i zapamtili svaki od trenutaka, kroz naš slobodan dan pratio nas je naš najvjerniji suputnik – naš pametni telefon.

Osim što bez njega više ne možemo ni zamisliti radne dane tijekom kojih ga koristimo za sve od poziva, poruka i mailova do organizacije i sistematizacije posla, Honor Magic5 Pro pametni telefon uz nas je i kada je riječ o slobodnim danima. Tada on postaje mjesto na kojem ćemo skupiti sve najljepše trenutke, a sve to zahvaljujući njegovoj fantastičnoj kameri koja nas je privukla na prvi pogled i osvojila već nakon prvog korištenja.

Što smo uz pomoć tri fantastične 50MP kamere, koje su vrlo efektno pozicionirane u krugu na poleđini Honor Magic5 Pro pametnog telefona, zabilježili na jedan od naših omiljenih slobodnih dana ove godine?

Honor Magic5 Pro
Robert Gašpert 

Tri mjesta u gradu stvorena za uživanje

Nekoliko zraka sunca dovoljno je da nas izmami u grad pa smo tako sunčan slobodni dan odlučili provesti šetnjom prekrasnim ulicama koje okružuju impozantnu zgradu Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Upravo je to dio Zagreba u kojem se nalaze neka od naših omiljenih mjesta za uživanje, a slobodan dan bio je idealna prilika da ih posjetimo.

Uživanje i umjetnost: Hrvatsko društvo likovnih umjetnika

Ako se nađete u ovom dijelu Donjeg grada, primijetit ćete da vas sve ulice vode prema jednoj građevini – Hrvatskom društvu likovnih umjetnika. Djelo Ivana Meštrovića, jedno od najljepših arhitektonskih zdanja u gradu Zagrebu popularno zvano Džamija, mjesto je kao stvoreno za uživanje. Osim što ćete u njezinim prostorima uvijek pronaći zanimljive izložbe, Džamija je poznata i kao savršeno mjesto za predah od gradske vreve. Iako se nalazi u vrlo prometnog dijelu grada, njezini monumentalni stupovi pružaju savršenu kulisu na uživanje uz pogled na pravu gradsku atmosferu.

Honor Magic5 Pro
Robert Gašpert 

Honor Magic5 Pro
Robert Gašpert 

Na stepenicama Džamije volimo čitati, družiti se ili jednostavno uživati u bezbrižnosti, a nikad nećemo preskočiti ni nekoliko fotografija jer Džamija i sve što ju okružuje savršen su motiv.

Uz Honor Magic5 Pro uživali smo u fotografiranju različitih detalja HDLU zgrade zahvaljujući odličnom zoomu, ali i pogledu na ulice i ljetnu atmosferu čije su vibrantne boje tri kamere Honor Magic5 Pro pametnog telefona savršeno prenijele na njegov prostrani zaslon elegantnih linija. Osim kameru uz koju je gotovo nemoguće okinuti lošu fotografiju, u fotografiranju smo uživali i zahvaljujući elegantnom i promišljenom dizajnu samog uređaja koji savršeno sjeda u ruku i iznimno je ugodan za korištenje. Nakon fotografiranja, nekoliko trenutaka odvojili smo kako bismo svoj fotografije uredili do savršenstva uz pomoć brojnih opcija koje nudi Honor Magic5 Pro pametni telefon te smo ih brzo i jednostavno odmah podijelili sa svojim prijateljima i obitelji.

Honor Magic5 Pro
Luxury Society Fotografija snimljena Honor Magic5 Pro pametnim telefonom
Honor Magic5 Pro
Luxury Society Fotografije snimljene Honor Magic5 Pro pametnim telefonom

Honor Magic5 Pro
Robert Gašpert 

Najbolje štivo za najbolje dane: Knjižara Fraktura

Kada slobodne dane ne provodimo uz dobru knjigu, provodimo ih u potrazi za dobrim knjigama. Jedno od naših omiljenih mjesta, i za uživanje i za potragu za novim štivom, je knjižara Fraktura. Uz Fraktura ekipu uz koju ćete se uvijek osjećati kao u društvu najboljih prijatelja, uz stotine naslova koje vas okružuju na svakom koraku i uz njezin predivan interijer (njezin je strop ručno oslikan tako da obavezno usmjerite svoj pogled i kameru svog pametnog telefona prema gore), ova knjižara jedan je od onih posebnih prostora u kojima ćete se osjećati kao kod kuće, u koje ćete se uvijek rado vraćati i u kojima ćete moći provoditi sate!

Honor Magic5 Pro
Robert Gašpert 

Njezin predivan strop i neke od naslova koji su uhvatili našu pažnju zabilježili smo kamerom svojeg Honor Magic5 Pro pametnog telefona. Iako smo se nalazili u zatvorenom prostoru, Honor Magic5 Pro pametni telefon je zahvaljujući širokom otvoru blende, bez dodatnih ručnih podešavanja, savršeno uhvatio svaki detalj divnog interijera i još divniju atmosferu jednog od naših omiljenih mjesta u Zagrebu.

Čak i na slobodne dane, neke od poslovnih obaveza uvijek nađu put do nas. Upravo u tim trenucima kada iz uživanja moramo nakratko uskočiti u business mode, Honor Magic5 Pro pametni telefon je tu uz nas. Uz ovaj odličan pametni telefon, uz svom dlanu uvijek imamo pristup mailu, ali i brojnim drugim aplikacijama koje koristimo za organizaciju posla. Nakon nekoliko minuta i poslanih mailova, uživanje u slobodnom danu moglo se nastaviti.

Honor Magic5 Pro
Robert Gašpert 

Honor Magic5 Pro
Luxury Society Fotografija snimljena Honor Magic5 Pro pametnim telefonom

Honor Magic5 Pro
Robert Gašpert 

Honor Magic5 Pro
Luxury Society Fotografija snimljena Honor Magic5 Pro pametnim telefonom

Ništa bez kave: Monocycle specialty coffee

Baš kao što ne možemo zamisliti dan bez pametnog telefona, ne možemo zamisliti dan bez kave! Kao najbolji početak dana, kao savršeni predah u danu ili kao razlog za druženje s najboljim prijateljima, šalica kave je uvijek dobra ideja, a jednu od najboljih kava u Zagrebu možete pronaći vrata do Frakture - u Monocycle specialty coffee. Uz uvijek savršenu šalicu kavu koju ćete, baš poput nas, morati fotografirati svojim pametnim telefonom, ovaj šarmantni kafić zavoljet ćete i zbog njegove terase s pogledom na zgradu HDLU-a.

Honor Magic5 Pro
Robert Gašpert 

Predah uz kavu iskoristili smo kako bismo na svojem Honor Magic5 Pro pametnom telefonu istražili sve knjige koje su uhvatile našu pažnju u Frakturi, fotografije svojeg slobodnog dana podijelili na društvenim mrežama i dogovorili večernje druženje. Iako smo uživali na suncem okupanoj terasi, naš svjetlina zaslona našeg Honor Magic5 Pro pametnog telefona prilagodila se svijetlom okruženju što je bitno olakšalo njegovo korištenje. Jednako iskustvo imali smo i u večernjem izlasku u kojem nam se također pridružio naš omiljeni pametni telefon – svjetlina zaslona brzo se prilagodila mračnom prostoru kluba.

Iako smo Honor Magic5 Pro koristili tijekom cijelog dana, od puštanja glazbe i gledanje YouTube videa ujutro preko fotografiranja cijeli dan do nekoliko poziva, poruka i scrollanja na društvenim mrežama, kasno popodne naša je baterija bila na 87% što je premašilo sva naša očekivanja.

Honor Magic5 Pro
Luxury Society Fotografija snimljena Honor Magic5 Pro pametnim telefonom

Honor Magic5 Pro
Luxury Society Fotografija snimljena Honor Magic5 Pro pametnim telefonom

Honor Magic5 Pro
Robert Gašpert 

Iako je jedan od najljepših slobodnih dana sada iza nas, svi najbolji trenuci ostali su zabilježni u našem Honor Magic5 Pro pametnom telefonu. Dok mi, uz pomoć svojeg najvjernijeg suputnika, već planiramo sljedeći dan uživanja na gradskim ulicama, ali i godišnji odmor, nadamo se da smo vam dali nekoliko ideja kako i vi možete iskoristiti i zabilježiti svoj slobodan dan.

Za više informacija o Honor Magic5 Pro pametnom telefonu bez kojeg ne možemo zamisliti ni radne dane ni slobodne trenutke, posjetite HONOR online na hihonor.com i zapratite Honor Facebook i Honor Instagram.

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Honor.