Vlasnici električnih vozila svjesni su da ako požele na neku drugu destinaciju otputiti se s kamp prikolicom da ukoliko se kamp prikolica prevozi s električnim vozilom ona predstavlja dodatni teret i smanjuje doseg baterije automobila. Kako bi se smanjio utjecaj prikolice na doseg električnog vozila potrebno je osmisliti dizajn koji će vlasnicima električnih vozila omogućiti što manji utjecaj na putovanje i stajanje kako bi se baterija nadopunila.

A rješenje dolazi u obliku lagane prikolice za kampiranje dizajnirane kako bi pomogla vlasnicima električnih vozila da povećaju domet vozila. Towable ima aerodinamičnu konstrukciju koja zadržava futuristički oblik kako bi se smanjio otpor, ali ne i domet električnog vozila predrastično.

Towable kamp prikolica
Grounded RVs / Ferrari / Profimedia 

Ima skočni dizajn koji se može proširiti kada je prikolica parkirana kako bi se ponudile velike visine stropa za panoramski pogled od 360 stupnjeva, na okolni krajolik. Nadalje, Towable ima modularni unutarnji sustav koji kupcima omogućuje prilagodbu rasporeda, bez dodatnih troškova koji zahtijevaju skupe zahvate.

Jedinstveni aerodinamički proširivi dizajn nudi najbolje od oba svijeta, spajajući aerodinamičku učinkovitost niskog profila s proširenim strojarskim inženjeringom kako bi vam pružio veliki, luksuzni prostor.

Hidraulički sustav omogućuje brz i jednostavan prijelaz između načina vuče i načina života, čineći postavljanje i rastavljanje laganim. Bilo da kampirate s obitelji, prijateljima ili sami ova prikolica za kampiranje nudi savršenu ravnotežu pogodnosti i luksuza za nezaboravnu avanturu na otvorenom.

Towable kamp prikolica
Grounded RVs / Ferrari / Profimedia 

Inovativna prikolica za kampiranje nudi niz prednosti za avanturističkog putnika. Kompaktna veličina prikolice znači da ju je lako spremiti i manevrirati s njom, što vam omogućuje da s lakoćom putujete čak i do najudaljenijih odredišta. Osim toga, lagana konstrukcija znači da prikolicu možete vući raznim vozilima, dajući vam slobodu da istražujete gdje god vam srce poželi.

Napredni kompozitni materijali čine ovu prikolicu izdržljivom i laganom omogućujući sigurno i udobno putovanje po bilo kojem terenu. Izolacijski materijali iznutra osiguravaju idealne temperature i miran noćni san.

Upotreba laganih i čvrstih materijala povećava prostor za pohranu i stvara udoban dnevni boravak. S modernom estetikom i vanjskom završnom obradom otpornom na vremenske uvjete ova inovativna prikolica za kampiranje savršen je izbor za one koji traže izdržljivost, udobnost i održivost.

Towable kamp prikolica
Grounded RVs / Ferrari / Profimedia 

U prikolici ima mjesta za krevet do veličine queen size, a opcije uključuju stol na izvlačenje, WC sa suhim ispiranjem, klupu za sjedenje, niz kuhinjskih aparata i solarnu bateriju od 1500 W koja će strujom opskrbljivati uređaje. Upravljanje uređajima moguće je i na daljinu.

Towable kamp prikolica
Grounded RVs / Ferrari / Profimedia 

Towable kamp prikolica
Grounded RVs / Ferrari / Profimedia 

Towable kamp prikolica
Grounded RVs / Ferrari / Profimedia 

Prikolica za kampiranje Towable je dostupna za rezervaciju, cijena joj je 100.000 dolara, ukoliko želite kupiti nešto takvo, a isporuke se očekuju u siječnju 2025. Kreirala ju je američka tvrtka Grounded RVs.