Ured iz snova: Jacquemus predstavio novi pariški uredski prostor u kojem su savršeno sjedinjeni umjetnost i stil

U ovom je prostoru svaki detalj profinjene estetike, a osim umjetničkih djela pažnju privlače i odlična praktična rješenja ureda iz snova.

Jacquemus

U svijetu mode i dizajna dobro je poznat estetski narativ modnih kuća. Estetski elementi kojima spajaju nasljeđe s novim trendovima i generacijama kupaca i obožavatelja u zahtjevnoj industriji su od velike važnosti, a brend koji se ističe kako estetikom tako i smislom za komunikaciju s tržištem zasigurno je Jacquemus.

Najnovije vijesti iz Jacquemusa nisu vezane uz modnu kolekciju već uz informaciju kako je brend preselio u novi pariški ured i kako je službeno započeo s radom iz ureda koji bi se bez puno razmišljanja mogao opisati kao ured iz snova.
Novi ured se nalazi u pariškom 8. arrondissementu, u chic četvrti koju određuje široka Avenue des Champs Elysées, koja povezuje legendarni Slavoluk pobjede i kaotični prometni krug Place de la Concorde. U okrugu se nalaze i slavni muzeji, uključujući Grand Palais sa svojim istaknutim izložbama, ali i brojni otmjeni dućani i uredi koji su mamac pogleda brojnih turista, fashionista i stanovnika grada.

Jacquemus 

Jacquemus 

Jacquemus 


Za uređenje čarobnog ureda Simon Porte Jacquemus angažirao svjetski slavnu arhitektonsku i dizajnersku tvrtku OMA koja ima dugogodišnju reputaciju stvaratelja mega atraktivnih građevina diljem svijeta. Upravo je ova tvrtka 2023. instalirala poznati “Jewellery Box” na vrhu zgrade Tiffany & Co. u New Yorku.

Jacquemus 

Jacquemus 

Jacquemus 

Novi poslovni prostor brenda Jacquemus savršen je spoj estetike samog brenda te potreba modernog poslovnog prostora, onaj koji osvaja atmosferom, umjetničkim komadima i rješenjima. Prostor u svakom svom dijelu otkriva raznolikost, od mjesta za sastanke i kreativni rad, do mjesta za pauzu uz šalicu kave... sve je minimalistički maksimalno, poziva na šetnju i promišljanje kako sva ova nenametljiva a tako privlačna estetika utječe na kvalitetu rada.

Jacquemus 

Jacquemus 

Jacquemus 

Obratite pažnju na detalje, od centralne dekoracije ureda - skulpture L’Air francuskog kipara i slikara Aristidea Maillola poznatog po izradi kipova ženskog tijela, drugačijih od skulptura koje su bile popularne u njegovo vrijeme, do podova, zidova, boja, dekora, sjedalica, jastuka, umjetničkih detalja. Osim djela umjetnika Aristidea Maillola u uredu su i djela autora Davida Hockneya, Petera Schlesingera, Wolfganga Tillmansa...