Volite li mushroom lampe? Pronašli smo savršen komad koji će u vaš dom unijeti trendi retro estetiku

Ova stolna lampa privlači izgledom ali i činjenicom da se može puniti preko USB priključka.

Ikea

Ljeto je savršeno godišnje doba za veća i manja preuređenja naših domova, a za sve one koji su u potrazi za detaljima koji će osvježiti izgled doma, donosimo mali podsjetnik na trendove vezane uz rasvjetu. Luster i lampe raznih formata izuzetno su važan dio uređenja doma, kako iz estetskog tako i funkcionalnog smjera gledanja. U 2024. trend vezan uz rasvjetu fokusira se na raznolikost - bilo da preferirate rasvjetu inspiriranu prirodnim materijalim kao što su bambus ili prirodna vlakna poput papira i lana, ili bezvremenska rasvjeta u obliku cilindra, all black lampe te ultra popularne mushroom lampe, koje obogaćuje naše domove očaravajućim sjajem i svojim jedinstvenim dizajnom.

Ikea 

Svjetiljke u obliku gljive imaju sjenilo koje podsjeća na glavu gljive i nježno distribuira neizravnu svjetlost kroz prostoriju, stvarajući ugodnu i opuštajuću atmosferu. Bilo da preferirate svjetiljke s mogućnošću punjena preko USB priključka, one na kabel, mat ili sjajne, šarene ili nenametljive, ovaj trend rasvjete niče poput gljiva u raznim stilovima. Nas je oduševila gljiva lampa iz Ikee, model NÖDMAST koji spaja skandinavsku estetika trendi dizajn.

Ikea 

Ova ne prevelika a vrlo efekta lampa se odlikuje time što dolazi u dvije boje, a nas je oduševila kombinacija ružičastog sjenila sjenilom, bakrenog postolja i zelenkaste baze. Sjenilo ove gljiva lampe može se pomicati, te ste tako osim estetsko saveznika dobili i onog praktičnog. Lampa je na baterije ili mogućnost punjenja preko USB-C kabela, a dostupna je po cijeni od 15 eura.