ALEXANDER MCQUEEN PREDSTAVLJA KOLEKCIJU MIRISNIH SVIJEĆA: Pogledajte trenutno najluksuzniji ukras za dom

Poznata modna kuća osmislila je luksuzni set svijeća za dom, čiji će vas dizajn oduševiti!

Alexander McQueen

Luksuzna britanska modna kuća Alexander McQueen širi se iz svijeta mode u svijet mirisa (i dodataka za dom) te posebno privlači najavom o prvoj kolekciji svijeća. Kolekcija sadrži tri jedinstvena i prepoznatljiva mirisa pod nazivom 'Ghost Flower', 'Pagan Rose' i 'Savage Bloom'. Svaki miris kreirao je drugi parfumer, slijedeći McQueen kodekse i smjernice.

Alexander McQueen 

Alexander McQueen 

Alexander McQueen 

Ideja je bila da svaki miris "igra na kartu kontrasta između svijetlog i tamnog, inovacije i tradicije te snage i krhkosti, što podržava središnju opoziciju u imenu McQueen", ističu u brendu.

'Ghost Flower' je u osnovi cvjetni miris koji nudi nijansiranu mješavinu svježe frezije i božura, na bazi zemljanog pačulija. 'Pagan Rose' je opojna kombinacija divlje ruže i konjaka, dok 'Savage bloom' ističe miris tuberoze i šafrana.

Alexander McQueen 


U tipičnom McQueen stilu, asortiman (crnih) svijeća dolazi luksuzno upakiran u crne lakirane posude jajolikog oblika, od kojih svaka ima drugačiji poklopac izrađen od srebrnog metala, tamnog metala i zlata, a sve u drvenoj ambalaži koja se može reciklirati.

Svijeće Alexander McQueen po cijeni od 400 eura dostupne su putem web stranice brenda.

Izvor: Elle.rs