Lijek za siječanjski blues zasigurno su putovanja. I dok svatko od nas odabire destinacije u skladu s željama i mogućnostima, one egzotične i tople, ili one nadomak mjesta stanovanja, mi ove zime biramo čarobne europske destinacije okružene snijegom i zimskom prirodom. Manje je važno skijate li ili ste spremni samo za zimske šetnje, zaustavite pogled na ovim jedinstvenim prostorima koji privlače dizajnom, sadržajem te pogledom na okoliš, dostupni preko platforme Airbnb.

Birdbox i savršen pogled na planine, Gaular, Norveška

Birdbox Koliba Norveška
Airbnb 

Ljubitelje snijega i snježnih radosti oduševit će priroda ali i sam smještaj, u kojem vam se pruža prilika za zimski odmor u neposrednoj blizini prirode. Iz kreveta vam se pruža pogled na spektakularne planine, a u blizini se nalaze i skijaške staze koje oduzimaju dah.

Romantična koliba, Kittilä, Finska

Koliba Finska
Airbnb 

Smještena u Leviju, najvećem skijalištu u Finskoj, ova dobro opremljena koliba s četiri spavaće sobe idealan je smještaj za ljubitelje skijanja ali i sve koji žele uživati na korak od polarnog kruga.

Snježni iglu, Pelkosenniemi, Finska 

Iglu Finska
Airbnb 

Ovaj snježni iglu u Laponiji pravi je dom za one koji traže nezaboravno iskustvo. Ledena kupola opremljena je pravim krevetima i svjetlima, a gosti mogu čak dobiti priliku vidjeti i polarnu svjetlost ako budu imali dovoljno sreće.

Koliba okružena snježnim padinama, Borée, Francuska

Koliba Francuska
Airbnb 

Smještena na južnoj padini Mont Mézenc, ova šarmantna kućica udaljena je samo manje od deset minuta od skijališta Les Estables, a unutrašnjost oduševljava detaljima savršenim za boravak tri osobe.


Dizajnerska koliba u idiličnom okruženju, Orsières, Švicarska

Koliba Švicarska
Airbnb 

Uživajte u neometanom pogledu na Alpe i sela iz ove dizajnerske kućice smještene u zaseoku Biolley, u blizini skijališta Champex-Lac i La Fouly.