ZAVIRITE U GIORGIO ARMANI POP-UP NA FRANCUSKOJ OBALI: Nazdravite ljetu uz odličan koktel te zabavu u talijanskom stilu

Armani oaza nalazi se na atraktivnoj plaži Pampelonne i privlači kako estetikom tako i ponudom

Giorgio Armani

Kakvog je okusa ljeto s potpisom brenda Giorgio Armani pod suncem Saint-Tropeza moguće je otkriti ukoliko posjetite beach klub i restoran Bagatelle. Ova je lokacija jedna u nizu svjetskih odredišta na kojima brend slavi ljepotu postojanja i snagu ljeta.

Giorgio Armani 

Giorgio Armani 

Već na prvi pogled jasno je da je ovo mjesto savršeno za ljetni escape. Lounge prostori i plaža ukrašeni su kultnim Giorgio Armani Mare uzorkom (inspiracija za kolekciju kako posoblja tako i capsule kolekcije zaljeto 2023. dolazi od mare talijanske riječi za more, karakterističnu je čine kombinacija sivo plave i svijetloplave boje s motivima palmi i stiliziranim uzorcima tropskog lišća), koji asocira na doživljaj Mediterana ali i na prepoznatljivu boju popularnog odredišta Bagatelle.

Giorgio Armani 

Giorgio Armani 

Giorgio Armani 

Giorgio Armani 

Suncobrani, ležaljke, jastuci i dodaci za plažu prisvojili su ovaj motiv te u punoj ljepoti pokazali kako izgleda talijanska elegancija na atraktivnoj plaži Pampelonne.

Giorgio Armani 

Giorgio Armani 

Giorgio Armani 

A za doživljaj više ovdje se nude i okusi s predznakom luksuza i mode – jedinstveni koktel Bellini Sbagliatto koji se priprema po recepturi iz milanskog Emporio Armani Caffèa nezaobilazni je dio jelovnik arestorana koji nudi francusko-mediteranska jela. A kako bi ovaj ljetni bijeg ipak bio ovjekovječen posjetiteljima komadića Giorgio Armani raja su i jedinstvene foto kabine, dok za one sklonije hedonizmu na svim planovima u ponudi su kozmetički i beauty tretmani.