Louis Vuitton slavi ljeto prepuštajući svoj restoran u Saint-Tropezu, u hotelu White 1921, chefu s Michelinovim zvjezdicama Arnaudu Donckeleu i resident pastry chefu Maximeu Frédéricu.

Za istaknuti je kako je usavršavajući se uz Michela Guérarda i Alaina Ducassea, Donckele postao najmlađi kuhar kojemu je Michelinov vodič dodijelio tri zvjezdice, za vrijeme dok je bio glavni chef restorana La Vague d'Or u hotelu Cheval Blanc St-Tropez, da bi 2022. također osvojio tri Michelinove zvjezdice samo godinu dana nakon što je otvorio Plénitude, smješten u Cheval Blanc Paris. Na obje lokacije Donckele je poznat po svom dubokom poznavanju francuskog terroira i stvaranju jela koja slave njihove osebujne okuse.

Louis Vuitton Saint-Tropez
Louis Vuitton Chef Arnaud Donckele i pastry chef Maxime Frédéric

Isto se može reći i za Frédérica, koji je chef Louis Vuitton restorana. Dva prijatelja dijele sličan pristup gastronomiji koji se fokusira na jednostavnost i autentičnost, koristeći najkvalitetnije sezonske namirnice lokalnih proizvođača.

Louis Vuitton Saint-Tropez
Louis Vuitton 

Za Louis Vuitton, dva su kuhara osmislila jelovnik koji utjelovljuje okuse i opuštenost francuske rivijere. Počevši od 15 sati, posjetitelji mogu uživatiu slatkom poslijepodnevnom izboru s dekadentnim desertima poput mekanog brioša s okusom cvijeta naranče i hrskavim premazom s monogramom Louis Vuitton ili skulpturalne šalice 'Dolce Vita' koja kombinira okus tri sladoleda. U večernjim satima u ponudi je sushi od Camargue riže i cevichea od orade, talijanska zitone tjestenina punjene tartufima, tartar od račića i janjeći kotleti s marokanskim začinima, te jela s biftekom i povrćem koje su uzgojili provansalski uzgajivači.

Louis Vuitton Saint-Tropez
Louis Vuitton 

Louis Vuitton Saint-Tropez
Louis Vuitton 

Louis Vuitton je ovu oazu u Saint-Tropezu uredio u očaravajućim bijelim i plavimtonovima, kojima dominira uzorak Damier Ebene. Dekor je inspiriranVuittonovom kolekcijom "By The Pool" dočaranu pletenim stolicama, visećim lampionima i rascvjetanim zidnim dekoracijama.

Louis Vuitton Saint-Tropez
Louis Vuitton