Vrijeme je za beauty pripreme za novu sezonu a visoko na listi prioriteta zasigurno je trendi frizura.

Zato vrijedi ponoviti kako ove sezone u svijetu frizura i njegovane kose dominira bob, stil koji svojom svestranošću, reputacijom i stilom drži visoko mjesto na listi top stilova u oblikovanju kose. Koliko je popularan u sezoni koja polako odmiče kraju potvrđuju i slavne osobe koje odlično nose (ili su nosile) bob frizuru, poput Hailey Bieber, Kaie Gerber i Zendaye.

A našu je pažnju zaokupio upravo bob Hailey Bieber koji se opisuje pojmom A-bob ili A-line bob. Ovaj tip frizure određen je dužinom iznad ramena, preciznim šišanjem, linijom koja zaokružuje lice i pruža chic look. Oblikuje se razdjeljkom na sredini glave te tako i oblikuje liniju koja se opisuje oblikom slova A. Sličan je blunt bobu jer ih povezuje ravni, oštri rez kose.

Omiljen je jer odgovara svakom tipu kose jer odlično stoji i kod tanje kao i kod kovrčave kose. Nosi se i u nešto dužim verzijama (u kojima bob prelazi u lob) te privlači strogim, zaglađenim formama ali i lepršavijim, opuštenijim stilom.

Tajna ove frizure je u vješto šišanom stražnjem dijelu kose koji je nešto malo kraći odprednjeg dijela čim se postiže atraktivan look.