Već svi znamo da ove hladne sezone nećemo izbjeći crvene nijanse. Jarko crvena boja zavladala je svijetom mode, narančasto-crvene nijanse popularne su u frizerskim salonima, a trend u make-upu zove se Pumpkin Spice Latte i prepun je narančastih, smeđih i crvenkastih nijansi.

Logično - ista je stvar i s noktima. Već je poznato da će se ove godine obožavati tamnocrvene nijanse, poznatije i kao burgundy.

Burgundy nokti
Instagram (@enamelle) 

Savršena nijansa crvene boje prigodna za svako godišnje doba, svaku duljinu noktiju i sve prilike. Uvijek izgleda classy i chic, a sudeći prema Google statistikama, u posljednjih 30 dana potražnja ove nijanse porasla je za 400 posto.

Uz nju, još jedna crvena nijansa trenutno je u trendu. Riječ je o 'Fire Chrome' noktima, vatrenoj nijansi crvene boje s dodatkom jakog sjaja ili kroma.

Fire Chrome nokti
Instagram (@melanated.mani) 

Vole ga i it djevojke pa su nedavno slične nokte nosile Selena Gomez i Megan Fox u metalik izdanju.

Selena Gomez nosi crvene nokte
Instagram (@tombachik) 

Savršen je spoj crvene i narančaste za ulazak u jesensku sezonu, a i dalje nosi štih klasike koja nikada ne izlazi iz trenda.

Inače, ove sezone u svijetu noktiju nema pravila. Voljeni su prozirni lakovi isto koliko i oni jarkih boja. Kratki i dugi nokti dijele mjesto, a minimalizam i kompleksnost dizajna nalaze se na istoj liniji.

Uz jarko crvenu, posebno su voljene i mornarsko plava, maslinasto zelena, tamno smeđa i narančasta, kao i već spomenuta tamno crvena - burgundy.