Žena koja je trenutno jedna od najvećih senzacija društvenih mreža svakako je 25-godišnja Sofia Richie Grainge.

Posljednjih je nekoliko godina počela graditi svoj modni imidž koji je danas razvila u trend tihog luksuza, a korisnike društvenih mreža gotovo svakodnevno ponovno oduševi jednostavnim modnim komadima kojima gradi elegantna izdanja.

Sofia Richie Grainge
Instagram (@sofiarichiegrainge) 

Jednaki model preferira i u beauty segmentu, što je još jednom pokazala u najnovijem videu na TikToku.

Svi se, sigurno, sjećate 'korektor usana' koje su bile popularne ranih 2000-ih kada smo, doslovno, koristili korektor ili ultra svijetli ruž kako bi posvijetlili usne. A čini se da ga možemo koristiti ponovno.

Trenutno u beauty svijetu vlada 'Pumpkin Spice Latte' trend koji naglašava narančaste, smeđe i crvene boje u make-upu, a Sofia je odlučila iskoristiti ga u light izdanju i stvaranju savršene jesenske boje za usne.

Pumpkin Spice Latte šminka za jesen 2023.
Instagram (@sarahhyland) 

Pumpkin Spice Latte šminka za jesen 2023.
Instagram (@ash_kholm) 

Pumpkin Spice Latte šminka za jesen 2023.
Instagram (@brittsully) 

Koristila je dvije nijanse YSL Candy Glaze Lip Gloss Sticks ruževa - Scenic Brown i Showcasing Nude, a proizvode je nazvala hidratizirajućima i savršenima za nanošenje. Nakon što je utapkala tamniju nijansu, dodala je i onu svijetliju, a na kraju je kao 'cherry on top' dodala malu količinu korektora na prst i utapkala ga na sredinu gornje i donje usne.

@sofiarichiegrainge Love @YSL Beauty Candy Glaze - soo glossy and hydrating #YSLBeautyPartner♬ original sound - Sofia Richie Grainge

Nakon blendanja i ujednačavanja boje, taktiku je nazvala 'prekrasnom ombre kombinacijom za usne'. Od ostatka make-upa nosila je blagu verziju Pumpkin Spice Latte trenda - narančasto-smeđi bronzer i isto takvo sjenilo.