Kao i svaka, tako će i 2024. godina biti puna noviteta, što u fashion, što u beauty segmentu. Neki su lookovi bezvremenski i ne izlaze iz mode bez obzira na promjene trendova, dok se neki prilagođavaju onome što dolazi 's vrha' pa se tako i mijenjaju iz godine u godinu.

Kada su frizure u pitanju, čini se da će 2024. godina biti veoma jednostavna. Čak, mogli bismo reći, šokantno jednostavna. Sve se vrti oko prirodne kose i njezinog očuvanja. U nastavku vam donosimo pet frizura i stilova koji će se nositi ove godine i, vjerujte nam, nikada nisu bili lakši za održavanje.

Šiške na stranu

Generacija Z, žao nam je, ali popularne šiške se vraćaju. Ako već imate kosu ošišanu na slojeve koji lijepo uokviruju vaše lice, samo razdjeljak sa stredine prebacite na stranu za frizuru koja je obilježila ranije Y2K. Ako ste spremni za nešto ekstremnije šišanje, birajte 'zavjesa šiške' koje možete također nositi na stranu s više volumena.

Kosa trendovi 2024
Instagram (@rickyfraserhair) 

Medeno-plave nijanse

Prirodna, plava kosa s izrastom i toplim tonovima je izbor za one koji su do sada težili platinastom. Plava više ne izgleda umjetno i hladno - sve ide prema prirodnijim nijansama.

Trend kosa 2024
Instagram (@laurapolko) 

Bob do razine brade

Već je postalo jasno kao dan da ne možete pogriješiti ni s jednim tipom boba. Ipak, kako se čini, jedan od popularnijih bit će onaj nešto kraći. Ravan rez u razini brade bit će tražen u salonima, a dovoljno je dugačak za dodavanje razbarušenih kovrči za nešto romantičniji izgled. 

Trendovi kosa 2024
Instagram (@the_bob_haircut) 

Baby šiške 

Ako niste spremni za veliku promjenu duljine, onda je za vas velika promjena šiški. Instantna promjena koja vrlo brzo može izrasti u dulje šiške, ako ih ne želite održavati kraćima, a na posljetku dobijete i popularne 'zavjesa šiške'. 3 u 1. 

Kosa trendovi 2024
Instagram (@msrebeccablack) 

Dugački pramenovi i gusti slojevi 

Duga kosa nikada neće izaći iz mode, koliko god jednostavna i mnogima dosadna bila. Popularni su slojevi i razne duljine pramenova, neki do brade, neki ko ključne kosti, neki do ispod ramena. Stvara se omiljeni volumen, a i lakše je za kreiranje raznih frizura kada vam dosadi ravna kosa. 

Kosa trendovi 2024
Instagram (@rickyfraserhair)