Pratite li beauty sadržaje na Instagramu ili TikToku, velika je vjerojatnost da ste naletjeli na airy bob, još jednu varijaciju frizure koja osvaja već godinama.

Kao što joj i samo ime govori, riječ je o frizuri koja izgleda kao da je ispunjena zrakom između svakog pramena, što će vas zaintrigirati ako muku mučite s tankom kosom. Osim toga, plijeni pažnju svojim retro izgledom jer podsjeća na frizure kakve su nosile žene 60-ih, ali s nešto modernijim naglaskom.

Airy bob
Instagram (@pollyhey) 

Airy bob
Instagram (@pollyhey) 

Kosa je ošišana na klasičan bob, ali cijeli je fokus na volumenu, odnosno na tome da kosu možete prebacivati ​​s jedne strane na drugu, a da i dalje izgleda lepršavo. Važno je naglasiti da je ovaj tip frizure idealan ako imate tanku kosu. Frizeri savjetuju da pri oblikovanju kose koristite puno pjene, a za impresivan volumen uvijače.

Ako želite prozračan bob na gustoj kosi, morat ćete je malo prorijediti. Na taj način kosa će dobiti prirodan volumen pa nećete gubiti puno vremena na oblikovanje.

Airy bob
Instagram (@pollyhey) 

Airy bob
Instagram (@pollyhey) 

Airy bob
Instagram (@pollyhey) 

Kod feniranja potrebna vam je samo velika četka i cijeli proces bit će gotov za manje od 10 minuta. Savjet frizera je da prilikom sušenja pramenove sušite u suprotnim smjerovima kako biste dobili željeni volumen. Ako imate prirodno ravnu kosu, samo je osušite fenom i ona će sama padati kao da ste upravo izašli iz salona.

 Izvor:Elle.rs