Vijest koja je oduševila Hrvate bila je ona o dolasku 28-godišnje britanske zvijezde Due Lipe u Hrvatsku gdje u 8. i 9. lipnja nastupati u pulskoj Areni. Dua se voli kako zbog uspjeha u glazbi, tako i iz razloga jer se nju na globalnom planu doživljava kao apsolutnu modnu ikonu, onu koja iz prilike u priliku oduševljava spojem modne osobnosti i visoke mode, lookova s potpisom Jacquemusa, Versacea, Muglera...

Nimalo manje važan nije niti njezin beauty izričaj, jer ona tako dobro spaja modu i ljepotu u savršenu dozu osobnosti i prepoznatljivosti.

Dua Lipa YSL beauty novi singl
YSL Beauty 


Na nedavnoj dodjeli Grammy nagrada Dua Lipa nam je otkrila kako zvuči njezin novi singl "Training Season" koji je ovih dana zasjeo i na glazbene top liste. Pjesma, kako je otkrila putem društvenih mreža, govori o tome da ne trenira muškarce da budu ono što je ona treba da budu, već ih prihvaća onakvima kakvi jesu.

Singl je napisala zajedno s Caroline Ailin, Dannyjem L Harleom, Tobiasom Jessom Jr. i Kevinom Parkerom iz Tame Impale — njezinim suradnicima na nedavnoj hit pjesmi “Houdini”.

Dovoljno je pogledati glazbeni video za singl i uživati ne samo u izvedbi već i u njenom glamu.

Dua Lipa YSL beauty novi singl
YSL Beauty 

Njezina crvena kosa je savršeni dio stylinga baš kao i make up - monokromatski, chik, all-red make up, od kojeg se posebno ističe crveno rumenilo sa svijetlo crvenim pigmentom u prahu, sivim sjenilom na očima koje je obrubila tamnom olovkom. Ali tu je i detalj koje ne možemo ne primjetiti – savršeno oslikane usne.

Dua Lipa YSL beauty novi singl
YSL Beauty 

YSL Candy Glaze N°4
YSL Beauty YSL Candy Glaze N°4

 YSL ovaj proizvod opisuju riječima: "Počastite svoje usne bogatom bojom, glaziranim sjajem i blagom njegom do 8 sati. Candy Glaze Lip Gloss Stick spaja hijaluronsku kiselinu, vitamin E i ulja manga u žele sjaj visokog sjaja koji se topi na usnama. Candy Glaze ostavlja suptilan miris, uklopljen u klik format za svježinu pri svakoj uporabi. Formula je također prožeta ekstraktom marokanskog nara koji potječe iz YSL Beauty Ourika Community Gardens i uljem manga. Candy Glaze glatko se topi na usnama za uživanje, ugodno nošenje."

Ako i vi želite postići ovaj tako trendi soft jelly dojam posegnite za beauty proizvodima koje koristi u sama Dua Lipa. Njezine su usne bile oblikovane YSL-ovim kultnim sjajilom za usne Candy Glaze u stiku, u nijansi N°4, Nude Pleasure. Ugodna nude nijansa stvorila je idealna dojam koji se povezao s bojom rumenila, tena i kose, ali bez potpunog podudaranja, što je više nego poželjni beauty dojam, onaj koji Dua Lipa nosi tako dobro.