Kylie Jenner opasno radi na svojim brendovima i zaista ide stopama svoje starije sestre Kim kada je vođenje businessa u pitanju.

Prije nekoliko dana, 28. veljače, izbacila je kolekciju 004 svog modnog brenda Khy. Kao što joj naziv kaže četvrta je po redu, ujedno je i najelegantnija do sada, a sastoji se od pripijenih haljina, i kombinacija topova i suknji ili hlača, sve u nude, crnoj ili bijeloj boji.

Samo nekoliko dana nakon, najavila je veliki novitet svog beauty brenda Kylie Cosmetics. Nakon što je sredinom siječnja predstavila prvi tekući puder brenda, Power Plush Longwear Foundation, što je oduševilo njezine ljubitelje i kupce, sada također stiže nešto što do sada nismo mogli pronaći u njezinoj ponudi.

Pogađate? Riječ je o parfemu.

Parfem Kylie Jenner
Instagram (@kyliecosmetics) 

Parfem Kylie Jenner
Instagram (@kyliecosmetics) 

Dan prije Dana žena, savršeno tempirano, Kylie Cosmetics lansirat će prvi parfem - Cosmic. Na službenom Instagramu brenda najavila je parfem uz savršene fotografije i videozapise, sve u ružičastim tonovima u kojima dolazi i sam parfem.

Dizajniran poput umjetničkog djela iz druge dimenzije, Cosmic Kylie Jenner dolazi u skulpturalnoj bočici koja savršeno pristaje svakom dlanu, a predstavlja stalnu promjenljivu prirodu ljubavi i pokušava naglasiti važnost ljubavi prema sebi. Na pakiranju je i otisnut datum rođenja Kylie kojim stvara jedinstven osobni dodir.

'Željela sam stvoriti nešto potpuno jedinstveno za mene u svakom pogledu, od mirisa do bočice, miris koji ljudi nikad nisu osjetili, ali ih na prvu prožima ugodom i zadovoljstvom. Radili smo na ovome više od dvije godine. Htjela sam svjež, ali sladak miris s dojmom 'izvan ovog svijeta', da sadrži neke od mojih omiljenih nota uključujući zvjezdani jasmin i mošus od vanilije', izjavila je Kylie.

Parfem Kylie Jenner
Instagram (@kyliecosmetics) 

Parfem Kylie Jenner
Instagram (@kyliecosmetics) 

Parfem Kylie Jenner
Instagram (@kyliecosmetics) 

Parfem će biti dostupan u tri veličine - 30ml, 50 ml i 100ml, kao i putna verzija, a sve se mogu ponovno puniti. 

Gornje note: zvjezdani jasmin (senzualan, sladak, voćni), crvena naranča (svježe, citrusno)

Glavna esencija: zlatni jantar (bogat, topao), crveni božur (sladak, cvjetni)

Baza: mošus vanilije (sladak, ugodan, kremast), cedrovina (drvenasto, toplo, svježe)

Ovaj neodoljivi parfem ekskluzivno je dostupan od 11. ožujka 2024. godine u Douglas parfumerijama i na douglas.hr, a sigurni smo da će osvojiti srca ljubitelja parfema diljem svijeta.