Svako vrijeme je dobro vrijeme za promjene, pogotovo kada je izgled u pitanju. U tim trenucima, najčešće se ipak odlučujemo za mnogima najljepši ženski detalj - kosu. Dok se neki fokusiraju na jednostavnije, male zaokrete, neki biraju ekstremne promjene, bilo u duljini kose, bilo u njezinoj boji ili frizuri.

Dašak savršene frizure nedavno nam je predstavila i Kylie Jenner koja je u posljednje vrijeme u iznimnom fokusu medija i javnosti.

Najprije je sredinom siječnja sve iznenadila ružičastom bojom kose čime je sve podsjetila na svoju 'King Kylie' eru iz 2015., 2016. godine - vrijeme kada je bila najpopulanija it djevojka koju su djevojčice diljem svijeta obožavale, kopirale način odijevanja i šminkanja, pogotovo nude usana, nakon čega se i rodila ideja za otvaranja beauty kompanije Kylie Cosmetics.

A potom je nedavno dala inspiraciju svima koji se spremaju svoje dugačke pramenove skratiti na drastično kraću razinu. Njezin 'baby bob' postao je momentalna atrakcija, pogotovo uz prirodni makeup koji je Kylie uz njega dostavila.

Kylie Jenner nosi bob frizuru
instagram 

Kylie Jenner nosi bob frizuru
instagram 

Mnoge je podsjetila na svoju majku Kris Jenner koja ovakav oblik boba, možemo slobodno reći i pixie frizuru, nosi već godinama, a iako je riječ o perici, zaključak javnosti bio je jednoglasan - Kylie odlično izgleda s kratkom kosom.

Kylie Jenner nosi bob frizuru
instagram 

Riječ je o ultra kratkom bobu do nešto ispod uha s dugačkim pramenovima koji padaju preko lica, ali koji se može stilizirati uz malo laka ili gela za kosu za savršen svakodnevni ili nešto sređeniji večernji look. 

Uz malo nakita, pogotovo naušnice kako nosi i Kylie, frizura izgleda još atraktivnije, a osvojit će i one koji nisu toliko veliki ljubitelji kratke kose. 

Inače, sa sigurnošću možemo reći da je cijelu prošlu godinu obilježio bob stil, a da će isti slučaj biti i u ovoj. Svake godine iznimno popularna frizura danas ima toliko varijacija da svatko za sebe može pronaći onaj idealan i koji mu najbolje pristaje.

Od long boba, nedovršenog boba, stacked boba, talijanskog boba, plush boba, teksturiranog boba, Beckham boba, izbor je zaista šarolik, a svatko tko je spreman na promjenu može u širokoj paleti pronaći pravi izbor.