Ona je simbol samopouzdanja, inovativnosti i stalnog, neodoljivog eksperimentiranja. Ikona pop kulture čiji su albumi, modni stil i poslovni uspjesi nadmašili titulu glazbenog talenta. Naravno, govorimo o Rihanni. Svjetska zvijezda, stalno nas inspirira svojim hrabrim odabirom i avanturističkim pristupom odijevanju te potiče svakoga od nas da budemo autentični i slijedimo svoje pravo ja. Pravi modni kameleon, Riri inovativno postavlja nove trendove brojnim segmentima, pa je Rihanna osim po glazbi poznata i po jedinstvenom modnom i beauty stilu.

Rihanna nova frizura šiške
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Poput svojevrsnog kameleona, Rihanna je ovih dana lansirala novu kolekciju tenisica Fenty x PUMA. Pjevačica i poduzetnica svoj je outfit zaokružila uz sivi oversized blejzer, duge hlače i odgovarajuću košulju – i naravno, Fenty x PUMA tenisice. Ali detalj koji je najviše privlačio pažnju bile su pune, ravne šiške koje su joj padale preko čela, uz pramenove koji su joj uokvirili lice.

Rihanna nova frizura šiške
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsjetimo, ova zvijezda je godinama nosila kultne frizure s naglašenim šiškama, od chic francuskih zavjesa šiški do asimetričnih te potpuno razbarušenih šiški u fazi s kratkom pixie frizurom. Vrijeme je očito za novu/staru frizuru, koja je velika promjena u odnosu na njezinu posljednju frizuru, bujnu kosu inspiriranu 50-ima.

Novu frizuru je začinila i beauty detaljima, očima oblikovanim maskarom i olovkom, te usne istaknute crvenim mat ružem, što je i njezina savršena kombinacija.

Izvor:Elle.rs