Posljednjih godinu dana kremaste formulacije makeup proizvoda postale su apsolutni favoriti. Bez obzira govorimo li o kremastom sjenilu kojeg nanosimo na kapke ili kremastom rumenilu na jabučice obraza, uz njih na najbrži i najučinkovitiji način postižemo blistavi izgled koji je ujedno i prirodan.

Kako nam se bliže topliji dani, želimo koristiti što manje šminke za što bolji izgled, stoga jedan od must have proizvoda naše kozmetičke torbice postaje i kremasti bronzer.

Kako ga nanijeti?

Ako želite nježno konturirati svoje lice, bronzer možete nanijeti izravno na kožu, a zatim oko njega dodati mrvicu korektora ili tekućeg pudera. Za prirodan završetak, svjetski poznata vizažistica Bobbi Brown kaže: 'Nasmiješite se i potapšajte jabučice svojih obraza pokretom prema gore, a zatim vršcima prstiju omekšajte rubove'.

Imajući sve to na umu, u nastavku donosimo popis najboljih 10 blistavih kremastih bronzera koji savršeno odrađuju svoj posao.

Chanel - Les Beiges Bronzing Cream

Sigurno su već mnogi od vas već dobro upoznati s kultnim klasikom Chanela - i to s razlogom. Sve u vezi ovog bronzera je raskošno, od pakiranja do nježne kremaste formule. Može služiti i kao bronzer i kao proizvod za konturiranje.

162890 (1).jpg
Chanel 

Glossier - Cloud Paint Bronzer

Glossierove omiljene formule rumenila Cloud Paint sada dolaze u obliku bronzera kako bi vašem tenu dodale osunčanu brončanu nijansu. Tubice s bojom sadrže kremastu formulu koja se lako stapa s kožom bez sjaja ili šljokica, dok mat finiš koži daje prirodnu boju. Svi će vas pitati jeste li bili na godišnjem odmoru.

162891 (1).jpg
glossier 

NARS - Bronzing Cream

Ovaj bronzer koristi prednosti Monoï de Tahiti (kozmetičko ulje) koje dodatno hidratizira kožu. Najbolje djeluje kada se nježno nanese po cijelom licu kružnim pokretima četkice ili kada se nanese malo iznad jagodica kako bi ih nježno oblikovali.

109274458-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg
nars 

Milk - Makeup + Matte Bronzer

Posebno nam se sviđa Milkov proizvod jer dolazi u praktičnom pakiranju i jednostavan je za konturiranje lica te kao bronzer za cijelo lice. Formula s mirisom kokosa sadrži maslac od manga koji pomaže hidratizirati kožu i ulje marelice za hidratizirani, ali mat finiš. Savršeno se blenda prstima, beauty blenderom ili kistom, a možete ga koristiti i kao kremasto sjenilo.

205269984-1-baked-ezgif.com-webp-to-jpg-converter (1).jpg
Milk Makeup 

e.l.f. - Putty Bronzer

Brend koji dokazuje da sjajni kozmetički proizvodi mogu biti vaši po pristupačnim cijenama. Formula je lagana, nemasna i visoko pigmentirana te se pretvara iz gela u prah nakon utrljavanja u kožu. Osim toga, obogaćen je arganovim uljem i vitaminom E i dolazi u osam različitih nijansi.

162894.jpg
e.l.f 

Fenty Beauty - Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer

Sa sedam prozirnih, nadogradivih nijansi dizajniranih za sve tipove i tonove kože, u Fenty kremastoj liniji bronzera ima ponešto za svakoga. Lako definira i tonira kožu te s njime postižete prirodan, blistav, preplanuli sjaj. Hvala Riri.

162895.jpg
Fenty Beauty 

Rare Beauty - Warm Wishes Effortless Bronzer

Obožavamo ovu kremastu formulu Rare Beautyja jer lako klizi i prekrasno se blenda. Sviđa nam se i formula u stiku jer se lakše nanosi direktno na kožu. Ovo je savršeni bronzer i za početnike i za profesionalce.

162896.jpg
Rare Beauty 

Charlotte Tilbury - Beautiful Skin Sun-Kissed Glow Bronzer

Činjenica da sadrži hijaluronsku kiselinu znači da je njegujuć i ugodan za nošenje. Osim toga, dostupan je u četiri nijanse - svaki ten može pronaći odgovarajuću boju.

UK200034732_CHARLOTTE_3.jpg
Charlotte Tilbury 

Makeup by Mario - Soft Sculpt Transforming Skin Enhancer

Od svjetski poznatog vizažista dolazi bronzer koji 'grije, nijansira i ujednačava kožu'. 'Razvio sam ga tako da je vrlo lako nadograditi proizvod do željenog učinka', rekao je Mario jednom prilikom.

162898.jpg
makeup by mario 

Huda Beauty - Tantour Contour & Bronzer

Znate onaj proizvod u vašoj kozmetičkoj torbici koji koristite svaki dan, a koji vam se čini kao da je tu oduvijek? Visoko pigmentirani kremasto-puderasti bronzer savršeno se zadržava na licu. Jednom riječju, pobjednik u svojoj kategoriji.

162893.jpg
huda beauty 

 Izvor: Elle.rs